Iată că Leul este vedeta zodiacului în acest an. Pe lângă Jupiter care va sta în acest semn până la data de 11 august, iată că și planeta Venus își prelungește șederea timp de aproape patru luni, tot în zodia Leului, fapt ce va face ca romantismul acestor nativi să atingă uneori cote alarmante. Chiar dacă am întârziat cu postarea unui altfel de horoscop pentru Leu, vei găsi informații importante ce îți pot schimba acțiunile și abordarea ta în viața viitoare.

Oportunități de toate felurile, noroc, șansă și multă determinare, vor fi caracteristici importante pentru acest horoscop din Leu în „cantități” incomensurabile. După doi ani și jumătate de blocaje a venit timpul norocului în toate sferele. În jurul datei de 1 iulie admiratorii sau admiratoarele vor face coadă în jurul dumneavoastră. Fără nici un fel de strădanii îi veți încânta cu farmecele și replicile pline de savoare, fapt ce va determina aglomerarea agendei cu numere de telefon.

Iată principalele aspecte și detalii pentru

 

Un Altfel de Horoscop 2015 – Leu

 

Toate acestea vă pot determina să creați tablouri în care să fiți fericiți, îndrăgostiți, iubiți, creativi, extravaganți, iar uneori ironici până la cinism. Nu uitați totuși de taxele ce le puteți plăti ulterior durului, dar dreptului Saturn, fapt pentru care vă sugerez să rămâneți totuși cu picioarele pe pământ, chiar dacă coama zburdă pe undeva spre astral.

Anul acesta este anul iubirii și descoperirii de sine pentru Lei, dar totuși…nu bravați. Pentru cei ce au tendințe de îngrășare, planeta Jupiter vă va ajuta până pe 11 august în acest sens, chiar dacă altfel vă ajută foarte mult. Nu exagerați când este vorba de mese copioase, amintiți-vă de kilogramele ce cu greu pleacă de la dumeavoastră.

În plan financiar anul 2015 este de excepție începând din 11 august. Nu faceți cheltuieli exagerate în plan personal pentru că s-ar putea să regretați. Dacă e să revenim la sentimente, Leii se pot îndrăgosti iremediabil, iar relațiile să meargă schiopătând timp de doi ani și jumătate, de aceea este bine să nu vă aruncați cu capul înainte într-o relație, determinând ulterior situații tumultoase care să vă destabilizeze emoțional. Nu dați dovadă de naivitate.

horoscop leu

Și segmentul sănătate crează ceva probleme, în primul rând pot apărea afecțiuni stomatologice destul de grave, iar partea endocrină, în special tiroida vă poate da mari bătăi de cap. Aspectele din iulie se pot lăsa cu intervenții chirurgicale sau cu probleme digestive ori dureri de stomac. Mai există și riscul apariției unor afecțiuni mamare, mai ales la femeile care alăptează, sau cele trecute de 40 de ani.

Lunile martie, aprilie și septembrie se vor afla sub imperiul eclipselor, fapt ce presupune vicii de comunicare, călătorii cu probleme, contracte făcute în scopuri oneroase, dar care scapă analizei Leilor, precum și multe proiecte abandonate din pricina neseriozității partenerilor.

Însă indiferent care vor fi auspicile anului 2015, optimismul va rămâne trăsătura de bază a nativilor acestei zodii, iar funcționarea optimă a instinctului va face ca toți aceia ce se pot numi conspiratori sau trădători să fie demascați și înlăturați din viețile nativilor din Leu, chiar dacă uneori despărțirile se identifică cu sfârșitul.

Cristalul energizat însoțit de smirnă, obligatoriu.

Alimentația acestor nativi trebuie să fie bogată în minerale, vitamine, dar și proteină animală. Așadar consumați legume și fructe proaspete crescute în România, sucuri din rădăcinoase, brânzeturi și orice fel de produse lactate, pâine în cantități reduse, carne de trei ori pe săptămână, ouă zilnic, roșii și tot felul de fructe de aceeași culoare, sucuri din plante medicinale crescute la câmpie, cafea într-un mod echilibrat, băuturi alcoolice, dar cu un conținut mic de alcool, siropuri din fructe sau flori galbene.

Rugăciunea se spune în primele ore de la răsăritul Soarelui.

Milostenii în zilele de duminică.

Culoarea anului: roșu granat, verde, galben, auriu, bej.

 

LEU

Tu ești primul dintre staruri anul ăsta, dragul meu

Și romantic incurabil că doar ai coama de leu

După doi ani și jumate, unde te-ai cam chinuit

Anul ăsta ai de toate și noroc necontenit.

 

Farmecele dumneavoastră or să umple peste tot

Numere de telefoane, dragi și drage pân’ la cot!

Nu uitați însă să ține-ți picioarele pe pământ

Și să pricepe-ți că viața poartă un sfânt legământ.

 

În segmentul afectiv – vă puteți îndrăgosti

Dar băgați de seamă bine – vă puteți împotmoli

Sănătatea e precară, pe la dinți și la stomac

Tiroida chiar și sânii, vă pot da ,,dureri de cap’’

 

Indiferent ce probleme pot veni din primăvara

Optimismul nu se pierde, și îl țineți sus la scară!

Poartă un cristal aparte și cu smirnă, dragul meu

Și mănâncă cum se cade, ca să poți să fi un leu.

Vitamine, minerale, dar de-aici din zona ta

Rădăcini, carne și roșii, să-ți ajuți vibrația!

Bea și ceaiuri minunate, de culoarea soarelui

Iar atunci când el răsare, poți să te rogi Domnului

Poți să porți rosu granat, galben, verde, auriu

De pomană să nu uiți – șade bine Leului.

 

RESURSE

[tie_list type=”checklist”]

[/tie_list]