Site icon

Un altfel de Horoscop 2015-Gemeni

horoscop gemeni

 

 Horoscop Gemeni

Cum spuneam și în abordarea zodiilor anterioare evoluția spirituală, toleranța, dezvoltarea personală, cunoașterea sinelui, sânt factorii determinanți la nivel de mase ai acestui an.

Foarte mulți nativi la fel și cei ce se regăsesc în horoscopul gemenilor, vor avea parte de redresare în plan financiar. Vor apărea multe locuri de muncă, chiar dacă marea majoritate în industriile de tehnologie și echipament militar, dar vor rezolva problema șomajului, destul de extinsă în plan mondial.

Segmentul sănătate va fi de asemenea destul de senzibilizat de riscul apariției unor pandemii, precum și de toate dezechilibrele provocate de stres.

Și pentru nativii acestei zodii anul 2015 este unul altfel decât ceilalți. Cu Venus într-o ședere prelungită în zodia Leului, unde se află casa comunicării Gemenilor, acești nativi se vor bucura de abilitatea vorbirii, cu oricine despre orice, într-o manieră spectaculoasă, care va determina o creștere a farmecului propriu, fapt ce va atrage o serie de admiratori. Astfel, fiecare cuvânt sau fiecare gest ce vine din partea unui geamăn, va căpăta dimensiuni uriașe ce îndeamnă la o invitație de cunoaștere reciprocă sau la aprecierea nativului, dincolo de hotarele formidabilului.
Din 11 august când Jupiter va intra în casa a IV-a, a casei sau căminului, a problemelor domestice și emoționale, gemenii își vor îndrepta atenția spre achiziționarea unei case sau renovarea, redecorarea ori lucrări de reparații vizavi de casa în care locuiesc.
Revenirea planetei Saturn începând din 14 iunie în zodia Scorpionului, în casa muncii și a sănătății, până pe 17 septembrie, le va concentra nativilor, toate gândurile spre evenimentele legate de muncă, petrecute în anul 2014. Dacă există un proiect abandonat sau întrerupt, având ca motiv factorul uman, este bine să încercați o conciliere și să rezolvați problema respectivă.
Pot apărea de asemenea probleme în relația cu părinții, fie din cauza unor păreri diferite, fie din cauza unor probleme de sănătate, însă toate acestea se vor diminua începând cu luna august.

Să vedem ce prevăd astrele pentru nativii Gemeni  printr- o descriere ale aspectelor în versuri, o realizare deosebită a Deborei, colaboratoarea noastră nelipsită:

Un altfel de Horoscop 2015-Gemeni

 

Este-un an un pic mai altfel

Și te faci mai înțeles

Remarcat prin vorba-ți dulce

Și admiratori pe-ales

 

Poți din august să refaci, sau să cumperi o căsuță

Iar din iunie în toamnă, să te-afunzi din nou în muncă

Pot fi mici neînțelegeri, cu părinții, diferențe

Dar ușor din luna august, nu vor mai fi divergențe

 

Dacă ești căsătorit, poate un pic de rutină

Fi-nțelept și nu lăsa răul să mai intervină

În afaceri sau relații, sunt și stări conflictuale

Dar nu judecați din prima, da-ți răgaz și limpezeală

 

În octombrie, nițel, la servici pot fi probleme

Statul nici el nu te lasă

Ar fi timpul să-ți faci teme

Și să poți să te-ngrijești, vis-a-vis de sănătate

Dar să nu te panichezi, toate se rezolvă, frate!

 

Să consumi în acest an

Din lactate mai puține

Produse vegetariene, ceaiuri din zone alpine

Lângă-ți piatra fermecată să mai pui rășini de brad

Și îmbracă-te-n albastru

C-așa-i bine-n aceast an…

 

Miercuri să dai de pomană

Să te rogi spre cer frumos

Seara după ora nouă

Că-ți va fi doar de folos.

 


Și segmentul afectiv este bine aspectat în acest an, mai ales până în luna septembrie și mai ales pentru tinerii acestei zodii, aveți însă grijă pentru că după această lună tot ce veți întâlni poate sta sub imperiul unor vicii ascunse. Este bine ca atunci când vă simțiți oarecum atrași de persoanele de sex opus să analizați în profunzime tot ce ține de complexitatea umană, comportament și educație. Pentru gemenii aflați deja într-un cuplu pot inteveni momente de răceală și nemulțumiri față de partener, și este bine să încercați o gestionare reală a situației, pentru a nu împinge lucrurile spre un făgaș nedorit.
De asemenea în relațiile de prietenie sau parteneriate de afaceri este posibil să apară stări conflictuale, drept pentru care este bine să nu vă repeziți să faceți judecăți de valoare și mai ales nu uitați că oamenii nu pot fi cunoscuți doar prin prisma unui singur moment, ci printr-un concurs de împrejurări care de multe ori se poate întinde cât o viață.
Călătoriile scurte sânt bine aspectate și chiar sânt recomandate pentru această perioadă, mai ales dacă sânt planificate pentru a vă extrage din stresul cotidian. De asemenea activitățile casnice vă pot plasa într-un plus de echilibru psihic și emoțional, mai ales dacă acestea se pot identifica cu un hobby.
Începând din luna octombrie pot apărea probleme la locul de muncă, dar și cu organele administrative și autoritățile statului. De reținut ar fi că dacă pleci capul, sabia nu-l taie!
Dacă traseul Saturnian a generat scăderea funcțiilor vitale până la cota de avarie, eliberarea acestei case încă de la sfârșitul anului trecut, vă dă un plus de vitalitate. Revenirea planetei Saturn la mijlocul lui iunie în Scorpion poate da o reactivare a unor boli, până în 17 septembrie, fapt ce va determina puțin mai multă grijă vizavi de sănătatea dumneavoastră, dar netrecând totuși în sfera spaimelor și grijilor nefondate, ce vă pot alimenta cu foarte multă energie negativă.

[tie_list type=”checklist”]

[/tie_list]

Pentru horoscopul Gemeni  poți intra și pe:

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Mai 2015. | Horoscop Urania
Horoscop Urania Gemeni 23-29 Mai 2015. Postat de Urania Horoscop On 21 – May – 2015. Urania Horoscop Gemeni. Horoscop Urania Gemeni 23-29 Mai 2015. O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes …
Exit mobile version