Un ciclu planetar de 26.000 mii de ani aduce la întrupare un număr însemnat de spirite, care se întrupează şi se reîntrupează de câte ori este nevoie pentru a-şi împlini menirea, misiunile şi „contractele” stabilite înainte de fiecare întrupare.

Podcast: Despre Sfârșitul de Ciclu Cosmic, Universic și Planetar

 

În faţa acestor perspective uimitoare care s-au întâmplat, ne punem în mod firesc întrebarea „Cum putem face faţă acestor transformări majore ? ” Pentru a oferi un răspuns la aceasta, este semnificativ să  remarcăm faptul că – atât din perspectiva tradiţiilor spirituale, cât şi din perspectiva unor recente studii ştiinţifice – modul în care noi, ca fiinţe umane, ne acordăm în mod fundamental la frecvenţa pulsatorie a Pământului se realizează în principal tocmai prin Emoţiile noastre.

Planeta a avut șansa să treacă pe o vibrație superioară acum 2000 de ani la venirea Mântuitorului.

În acest episod de podcast mai afli de ce este imperios necesar ca oamenii să devină cât mai conştienţi de faptul că sunt spirite întrupate, venite pe Pământ pentru a dobândi cunoaştere şi pentru a se manifesta ca individualitate prin intermediul trupului fizic. Dar, să nu uite, în niciun caz, că sunt fărîmiţe din Atotcreatorul, iar după îndeplinirea misiunii în individualitate se reîntorc şi se contopesc din nou cu Marele Întreg.

Abonează-te la podcast

Poți asculta acest episod direct pe iTunes. Dacă ți-a plăcut nu uita să lași un rating și review al podcastului pe iTunes. 

Dacă nu ai cont pe iTunes poți  să îți faci unul, e gratis și ai acces imediat la toate episoadele podcastului.