fear

Frica. Este o parte din viața de zi cu zi. Toată lumea are temeri. Și există o varietate aparent infinita de temeri, fie că este o teama de a face ceva nou, frica de ceea ce cred alți oameni, teama de a pierde un loc de muncă, temerile cu privire la sănătatea noastră … și un ocean de gânduri fricoase  suplimentare pe care le au oamenii în fiecare zi.

 

Dar, ce este frica?

Recitind ultima parte a ultimei teze de la paragraful de mai sus din nou, ne va da un indiciu.

… un ocean de gânduri înfricoșătoare suplimentare.

Aceasta este o cheie de temeri. Acestea sunt gânduri. Câte gânduri aveți în fiecare zi? Potrivit National Science Foundation,  o persoana are aproximativ 50.000 de gânduri pe zi.

Cei mai mulți oameni știu că nu ar trebui să asculte de gândurile lor înfricoșătoare, dar marea întrebare este, cum sa opresca aceste gânduri  fricoase?

În primul rând, corpul nostru este un organism de detectare … ca o antenă. Toate energiile care curg în interiorul și în jurul nostru sunt primite ca date prin intermediul simturilor corpului .

În al doilea rând, mintea noastră este un instrument de filtrare a datelor care eticheteaza si organizează, acest lucru bazandu-se pe experiența noastră din trecut.

Asta fiind explicatia sa-i spunem stiintifica, incerc sa va expun si partea sa- i spun spirituala care de fapt este si cea mai profunda. Intr-adevar energiile care curg in interiorul nostru sunt receptionate de organism, ele fiind energii pozitive sau negative , atata timp cat ele sunt in partea negativului normal ca acestea creeaza frica. Dar de ce sa acumulam energii negative atata timp cand stim ca ele provin din ceva rau, ceva intunecat, nu putem sa stam sa ne incarcam cu aceste energii atata timp cand ele provin din partea cealalta, din partea intunecata. Atata timp cat credem cu adevarat in Dumnezeu care este Lumina, nu putem fii lasati prada intunericului .

Dumnezeu este Lumina , este Adevarul, este Viata , este de ajuns sa fim increzatori in el , sa ne rugam , numai rugaciunea Tatal Nostru actionand ca un puternic scut de protectie energetic impotriva energiilor negative. Asadar este de ajuns sa credem cu adevarat in El, iar frica ca sentiment va disparea usor din viata noastra. Trebuie sa ne dezvatam de dogmele care IL catalogau pe Dumnezeu in rolul unei sperietoare, unui bau-bau de care trebuie sa ne fie frica si  invatam  frica de Dumnezeu. In nici un caz nu exista asa ceva, Dumnezeu este in noi , este peste tot si ne apara , ocroteste si calazuieste .

Deci iubeste-L cu adevarat pe Dumnezeu si iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti si frica va disparea pentru totdeauna.