cristalotherapy

Pe langa proprietatile fizice ale crsitalului de cuart care sunt aplicate cu succes in fizica, acesta are si proprietati care pot fi aplicate in metafizica. Efectele lui asupra mentalului si corpurilor subtile ale omului sunt la fel de impresionante ca si efectele pe care el le are asupra energiei fizice.

Amplificarea

Cristalele de cuart au proprietatea de a amplifica atat energia corpului cat si gandurile oamenilor carora le ofera forta si claritate. Asupra apei au capacitatea de a o structura, schimband structura ei la nivel molecular. Apa astfel obtinuta are efecte nebanuite in fata careia stiinta nu poate sa dea explicatii deocamdata, poate doar sa observe aceste fenomene.

Inmagazinarea

Cristalele au capacitatea de a inmagazina energie pe care mai tarziu pot sa ne-o redea prin anumite practici

Focalizarea

Prin ajutorul gandurilor se poate focaliza energia spre diferite puncte in care vrem sa obtinem rezultate. Astfel se poate focaliza energia spre vindecare sau spre a realiza anumite obiective pe care dorim sa le finalizam.

Pentru a personaliza un cristal, el trebuie purificat cu ajutorul a patru litrii de apa si 230 g de sare in care trebuie tinut timp de sapte zile. Dupa aceasta perioada trebuie avut grija ca nimeni in afara de persoana care a purificat cristalul sa nu il mai atinga pentru a nu isi impregna amprenta vitala asupra lui.  Purificarea cristalului de cuart se face pentru a nu aparea interferente intre persoanele ce si-au impregnat amprenta vitala asupra lui inainte si persoana care vrea sa il foloseasca. Cu ajutorul unui crital astfel purificat va puteti face un scut energetic si va puteti mari aura si echilibra energiile vitale.

Urmatoare etapa, dupa purificarea cristalului de cuart, este armonizarea la nivel vibratoriu cu el. Pentru acest lucru el trebuie tinut timp de 33 de zile ( timp in care efectueaza un ciclu al bioritmului uman) in contact direct cu persoana care a purificat cuartul. La sfarsitul celor 33 de zile cristalul este perfect armonizat si vibreaza in acelasi fel cu persoana in cauza.

Activarea cristalului se face dupa ce a fost purificat si armonizat si este foarte usor de realizat. Se tine cristalul in mana stanga si la scurt timp se veti simti furnicaturi si pulsatii, in acest moment s-a acordat si poate fi folosit. Dupa ce a fost folosit pentru diferite scopuri: vindecare, amplificare de ganduri etc, cristalul trebuie lasat sa se incarce. Pentru a grabi incarcarea lui este indicat sa se aseze intr-o piramida sau cu ajutorul magnetilor.

In bioenergoterapie cristalul poate fi folosit de catre specialistul bioenergoterapeut pentru a mari capacitatile cu care este inzestrat pentru a vindeca si fixa problemele cu care se confrunta. Deasemenea cristalele de cuart pot fi folosite de oricine pentru a-si proteja corpurile subtile si pentru a-si mari capacitatile energetice, devenind astfel mai rezistent la eventualele blocaje de flux energetic sau de blocari ale chakrelor.

ATNENIE !!! Cristalul de cuart se poate folosi doar dupa ce a fost purificat si acordat vibrational ( armonizat ).