corp metafizic

De ce esti pasionat? Ce aduce mintea ta, trupul, si spiritul împreună? Fie că este o meditație de zi cu zi sau o rugăciune, un regim alimentar rigid, sau pur și simplu o carte buna, rezultatul de a fi capabil sa combini aceste trei aspecte ale tale pot aduce echilibru pe care cei mai mulți oameni si-l doresc .

Deși vorbim foarte mult despre echilibru, cei mai mulți oameni lăsa conceptul de „spirit”, mai ales pentru că nu este foarte bine inteles. Eu susțin că ceea ce simte sufletul vostru este ceea ce te face sa simti un tip de energie care poate fi descrisa doar ca fiind  ceva extraordinar.

Asta nu înseamnă pasiune sexuală, ci înseamnă pasiune spirituala, spre exemplu ce simti cand asculti muzica lui Vanghelis sau Brhams sau Vivaldi.  Asta e ceea ce face pentru mine, oricum. Acest tip de muzică mă ridică și-mi aduce aminte că există o lume mult mai buna ”acolo” decat ce se intampla aici zi de zi cu mine, așa că te întreb din nou, ce te pasioneaza?

 Aici sunt cinci sfaturi pentru a vă ajuta să va decideți:

1)Obiectivele viitoare ar trebui să va inspire pasiunea, sa fie demne de mintea voastra, trupul si spiritul vostru? Va rog nu-ma intrebati ce trebuie să faceti cu banii, dacă asta este ceea ce credeti ca este important, dar procesul de atingere a acestor obiective ar trebui să fie realizat cu pasiune, pentru că ceea ce face acest obiectiv atât de frumos este călătoria care o faci pentru realizarea acestor obiective. Încercați explorarea a noi forme de spiritualitate in aceasta perioada.

2) Amintiți-vă de realizarile dumneavoastra, unul dintre cele mai bune moduri de a hrăni corpul, mintea si spiritul este să ne amintim cât de bine este sa faci celor din jur si in general.Cel mai rapid mod de a zdrobi sufletul vostru este de a spune în mod constant că ai greșit, că nu ești bun. Sufletul și mintea te va crede în cele din urmă, iar corpul tau va deveni bolnav.

3) Crearea scenelor de fericire.Aceasta este o formă de meditație care practicata iti va duce mintea într-un loc sigur și fericit si va creea ceva bun si diferit pentru tine. Când stresul iti pune probleme, du-te la locul tău linistit timp de un minut.

4) Așteapta cu nerăbdare ca ceva sa se intample. Nimic nu pare a hrăni corpul, mintea, sufletul decat atunci cand gasesti un nou loc pentru a explora, chiar dacă aceasta este doar pentru week-end. Planificați o excursie de week-end și fugiti la munte sau la mare, în funcție de direcția in care inima ta te duce. Acum, urmeaza cea mai bună parte, -”du-te singur!”. Când a fost ultima dată când ai petrecut timpul cu nimeni altcineva, doar tu? Acest lucru poate fi foarte relaxant, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la programul altcuiva, sunteti doar dumneavoastra.

5) Practicati afirmatii, găsiti o eliberare de stres și puneti-o in practică. Am vorbit un pic despre acest lucru la punctul 2, dar alegeti trei afirmații și spuneti-le cu voce tare pentru voi în oglindă în fiecare zi. Acest lucru s-a dovedit a merge! Dacă spui tu ceva sinelui despre tine suficient de multe ori, se va transforma in realitate. Este mai ușor ca oamenii să creadă când spun lucruri negative spre sinele nostru, de ce este atât de greu de crezut că acestea funcționează invers ? Trei afirmații simple pentru a obține ceea ce-ti doresti:

„Eu sunt întotdeauna în condiții de siguranță și securitate.”

„Universul imi oferă tot ce am nevoie.”

„Venitul meu este în continuă creștere.”