Vindecările aparent miraculoase, despre care auzi vorbindu-se, sunt în marea majoritate a cazurilor datorate unei credinţe ferme transmise telepatic prin dinamizarea adecvată a subconştientului. Cele mai multe boli încep în minte, din cauza erorilor devenite obişnuite, care sunt semănate mereu în sfera pasivă de forţă a subconştientului. Aici intervine puterea gândului.

Dacă vorbim despre puterea gândului, despre cum, ceea ce gândim ne influenţează viaţa de zi cu zi. Prin viaţă de zi cu zi înţelegem muncă, familie, relaţiile cu prietenii. A gândi înseamnă a imagina, a vă imagina că puteţi să…

[box type=”shadow” align=”aligncenter” class=”” width=”200″]Descarcă documentul PDF unde găsești Antrenamentul Mental de 15 Minute[/box]

Înainte de a face orice lucru, vă veţi gândi înainte, vă veţi gândi la modul: „Aș putea să…”; ei bine, vă imaginaţi cum ar fi să…. Dacă aveţi o senzaţie plăcută veţi acționa, dacă aveţi o senzaţie extrem de neplăcută veţi face totul astfel încât să evitaţi această situaţie, să nu acționați.

Cele 5 Acțiuni care Favorizează cel mai Frecvent Puterea Gândului

#1. Imprimă putere imaginației

De cele mai multe ori, lucrurile devin realitate după ce noi le gândim. În momentul în care putem să ne imaginăm că suntem capabili să facem un anumit lucru, acel lucru devine realitate atunci când noi l-am făcut. Ceea ce gândim, influenţează fiecare lucru pe care îl facem.

Acest blocaj mental – a nu vă putea imagina pe dumneavoastră într-o anumită situaţie – e cel mai probabil, ca în momentul în care vă veţi afla în situaţia respectivă să nu faceţi faţă, practic să se întâmple ceea ce vă era frică, și anume că nu  înţelegeţi, că nu puteţi să vă imaginaţi.

#2. Provoacă ceea ce urmează

De exemplu, vă imaginaţi pe dumneavoastră ca un om de afaceri de succes, proiectați acest lucru, vizualizați-l, și vă imaginaţi că sunteți un om de afaceri de succes, și o să gândiți că probabil ar fi frumos.
Mulţi oameni nu pot să se imagineze pe ei ca având succes, pur și simplu nu pot. În acel moment, de cele mai multe ori, acea persoană nici nu va fi o persoană care va avea succes. Probabil vă întrebaţi care e legătura cu realitatea. Poate sunt simple coincidenţe sau pur și simplu nu ies lucrurile așa cum presupune puterea gândului. Lucrurile sunt extrem de simple.

Carduri1

sursa:www.divin.ro

Supraveghează totdeauna tot ceea ce gândeşti, ceea ce simţi şi ceea ce faci. În virtutea legii acţiunii şi naturii (karma), mai curând sau mai târziu vei răspunde pentru tot ceea ce faci, atât cu tine însuţi, cât şi pentru modul în care te comporţi cu tot ce te înconjoară. Acela ce comite rău sau o nedreptate îşi dăunează tot atât de mult lui însuşi, căci devine rău.

#3. Controlează subconștientul

Dacă vei reuşi să fii pe deplin stăpânul propriului tău subconştient, vei deveni stăpânul propriului tău destin. Dacă îţi controlezi subconştientul, devii spontan un model pentru ceilalţi şi îi poţi ajuta infinit.

Aminteşte-ţi că în orice moment ai posibilitatea alegerii. Alege iubirea în locul urii, alege sănătatea în locul bolii, alege fericirea în locul suferinţei, alege existenţa spirituală pură în locul unei vieţi banale şi cenuşii, păstrează-ţi o puritate şi o spontaneitate de copil.

Atunci când ai încetat să mai fii copil, eşti deja un suflet mort. Adevărul este descoperit mai uşor dacă îl căutăm cu o inimă pură de copil. Intelectul tău nu este rău, nici o formă sau o energie a naturii nu este fundamental rea, totul depinde de intenţia pe care o ai şi de modul în care te serveşti de forţele naturii, care sunt perfect neutre precum curentul electric.

Atâta timp cât mentalul tău conştient acceptă ca adevărat şi crede ferm, subconştientul, la rândul său, va accepta imediat şi va căuta să realizeze dând viaţă şi expresie ideii sau gândului imprimat în el. Gândul tău, ideea, este sămânţa. Subconştientul o va hrăni şi va face să apară, mai devreme sau mai târziu, fructul.

Carduri3

sursa:www.divin.ro

De sămânţă, depind roadele, cine seamănă vânt culege furtună. Gândeşte-te la supremul absolut, gândeşte-te la ceea ce este sublim şi pur, la ceea ce este perfect, frumos şi bine. Subconştientul propriu controlează toate funcţiile vitale ale corpului omenesc şi el cunoaşte deja răspunsurile şi soluţiile la toate problemele existente, dar nu te va ajuta eficient decât dacă va fi solicitat în acest sens.

El este un servitor atotputernic, care nu poate avea iniţiative atâta timp cât mentalul nu-i dă dispoziţie să acţioneze în acest sens. Credinţa, gândurile, ideile, reprezentările tale pot produce adevărate miracole, prin intermediul nelimitatei puteri de expresie a subconştientului.

Realizând aceasta, vei putea înţelege că, dacă ai credinţa cât un bob de muştar, poţi să dai la o parte munţi de obstacole.

O modalitate simplă de edificare: înainte de a adormi, propune spre rezolvare, în imagini clare şi ferme, o anumită problemă subconştientului şi, ulterior, o dată cu răspunsul, vei avea proba formidabilei tale puteri.

Tot ceea ce imprimi în subconştient prin gânduri, idei, imagini, aspiraţii, speranţe, se va exprima ulterior, mai devreme sau mai târziu, pe ecranul existentei ca experienţe, stări, condiţii, trăiri, întâmplări sau evenimente pe care le vei suferi în mod pasiv ca pe nişte reflexii.

Din momentul în care ai înţeles această legătură, trebuie cât mai des să supraveghezi cu mare grijă orientarea ideilor, gândurilor, convingerilor şi concepţiilor pe care le întreţii preponderent în conştiinţă.

În trecut ţi-ai determinat prin modul de a gândi prezentul. Acum, clipă de clipă, îţi programezi şi îţi pregăteşti viitorul. Multe evenimente vor fi reflexia la ceea ce gândeşti acum.

În momentul în care noi ne gândim o dată la un lucru, a doua oară, a treia, a patra oară, în mintea noastră se creează anumite sinapse care ne modelează modul de a gândi. În momentul în care vă gândiţi, vă imaginaţi pe dumneavoastră în tot ceea ce faceți.

Mintea noastră nu face foarte mare distincţie între a imagina și a face efectiv lucrul respectiv.
Practic, acest antrenament mental de a ne imagina pe noi într-o anumită situaţie, ne ajută la a vedea mai ușor oportunităţile.

Oportunităţile există peste tot în jurul nostru, unii le văd mai mult, alţii mai puţin. Drept urmare, este esenţial să puteţi să vă vizualizaţi pe dumneavoastră într-o anumită situaţie.

#4.Vizualizează ceea ce vrei să ți se întâmple

Ce înseamnă a vizualiza? Să  vizualizezi, să simţi că ești în situaţia respectivă, cu cât vă vei gândi mai mult la situaţia respectivă, cu atât probabilitatea să se întâmple acel lucru, crește.

Dacă noi am putut să facem mental această operaţiune, cu siguranţă o vom putea face și fizic atunci când ajungem în situaţia respectivă.
Practic, această forţă a vizualizării este un antrenament mental pe care îl puteţi face în mod gratuit.

Vă perfecţionaţi de fiecare dată când faceţi acest antrenament mental. Vizualizează, lasă visele să devină realitate.

Putereaganduluicard1

sursa:www.divin.ro

Acest lucru înseamnă că înainte de a se întâmpla în realitate, visaţi, vă doreaţi acel lucru și vă imaginaţi că este posibil, într-o măsură mai mare sau mai mică, dar vă imaginaţi că ar fi posibil.
În momentul în care putem să ne imaginăm pe noi într-o anumită situaţie, reacţionând într-un anumit fel, ne putem imagina pe noi ca pe acele persoane care văd oportunităţile din jurul lor, cu siguranţă că și în realitate se va întâmpla acest lucru.
Prin urmare, bucuraţi-vă, bucuraţi-vă de viaţă, zâmbiţi ori de câte ori aveţi ocazia și vizualizaţi-vă pe dumneavoastră ca pe o persoană bucuroasă. Puteţi să vă imaginaţi ca pe o persoană care se bucură, care se bucură de viaţă, se bucură de prieteni, se bucură de fiecare lucru din viaţa lui.

Puteţi să vă imaginaţi ca fiind o persoană care se bucură de absolut tot ce se întâmplă? Acesta este primul pas – să vă puteţi imagina. Cu singuranţă, în momentul în care veţi avea contact cu realitatea în legătură cu acele lucruri, automat veţi avea o reacţie, în consecinţă, vă veţi bucura.
Bucuraţi-vă, zâmbiţi, pentru că merită! În plus, acest antrenament mental de a vă vizualiza într-o anumită situaţie este un antrenament mental cu rezultate imediate. Acest antrenament mental este în mod gratuit și frumuseţea lui constă în faptul că puterea gândului este nemărginită, libertatea lui este totală, vă puteţi imagina că orice este posibil.

Omul este produsul gândurilor lui; el devine ceea ce gândește – Mahatma Ghandi

Practic, imaginaţia este o lume în care orice este posibil. Cu toate acestea, sunt persoane care nu pot să-și imagineze anumite lucruri. În momentul în care puteţi să vă imaginaţi, de cele mai multe ori dorinţa vă este îndeplinită.

#5. Dă o orientare pozitivă gândurilor

Datorită activităţii gândirii tale, fiinţa ta vibrează permanent la unison, intrând în rezonanţă cu anumite straturi ale manifestării macrocosmice şi astfel captând diferite forme de energii care determină efecte sincrone în sfera subconştientului tău.

Dacă vei ajunge să-ţi supraveghezi gândurile, dându-le o orientare benefică, pozitivă, creatoare, vei fi totodeauna aproape de energiile universului, iar reuşita va fi de partea ta. Orice gând, o dată acceptat, se transformă în focar de autosugestie, operând în straturile corespondente ale subconştientului şi transmis în centrul subtil de expansiune al plexului solar (creierul tău abdominal), de unde se va manifesta în afară, determinând efecte sincrone în domeniul universal al posibilităţilor.

Celepatrulegamintecarduri4

sursa:www.divin.ro

În general, motivele nereuşitei sau eşecului sunt slaba energie, lipsa de încredere, absenţa continuităţii în dinamizarea subconştientului, imaginea mentală imprecisă sau difuză.

Cele trei faze ale realizării unei dorinţe prin dinamizarea puterii subconştiente sunt:

  • considerarea lucidă şi mentalizarea atentă a problemei din punctele majore de vedere
  • acceptarea plină de încredere a gândului că în mod cert există o soluţie pe care subconştientul ţi-o va releva, permiţându-ţi totodată îndeplinirea ei într-o formă adecvată în sfera realităţii concrete
  • trăirea anticipată a bucuriei succesului, ce se bazează pe convingerea de nezdruncinat a unei reuşite depline.

# Concluzie

Nu căuta să înţelegi pentru a crede, ci crede pentru a înţelege. Dacă nu vei crede, nu vei reuşi să înţelegi. Din potenţialul cerebral gigantic cu care a fost înzestrat, omul nu foloseşte decât 4%, restul rămâne neutralizat în stare latentă. Prin gândire fermă, dinamică, poţi face să crească extraordinar acest procent, devii foarte puternic când ai o idee fixă, dar justă.

Vindecările, autovindecările sau îmbolnăvirile transmise telepatic, prin sugestie sau autosugestie, sunt datorate dinamizării adecvate a subconştientului.

Modalitatea cea mai uşoară şi în acelaşi timp cea mai eficientă de a genera un gând sau o idee este să o imaginezi, să o vizualizezi mental, cât mai des cu putinţă, ca şi cum ar fi în faţa ta, cu toate că tu o vezi numai cu ochii minţii.

O minte precisă valorează cât o sută de cuvinte. Atunci când voinţa este suficient de puternică, imaginaţia va fi mereu controlată şi nu va putea rezulta conflictul dintre ele.
Prin urmare, îndrăzniţi, visaţi, pentru că merită! Bucuraţivă de viaţă, și lasaţi-vă dorinţele și visele să devină realitate. Trebuie doar să le lăsaţi.