Careul în T format de triada Venus-Marte-Uranus din Berbec, cu Jupiter din Balanță și cu Pluton din Capricorn este zbuciumat și violent în prima parte a lunii când este răscolit de trecerea Soarelui prin Berbec, care face următoarele aspecte exacte:
– 7 aprilie: Soare opoziție Jupiter;
– 9 aprilie: Soare careu Pluto;
– 14 aprilie: Soare conjuncție Uranus. În continuare suntem predispuși la conflicte, revolte, violențe, accidente, cataclisme naturale, turbulențe politice și financiar-economice etc., despre care am tot vorbit în ultimele luni.

Ce Zile Favorabile ne Rezervă Luna Aprilie pentru Fiecare Zodie

zodiac-1647163_1280Berbec

Venus va petrece cea mai mare parte din lună în zodia Peștilor, care se întâmplă să fie casa a XII-a a refugiului și a recuperării. Luna aceasta veți simți destul de des nevoia să evadați din mijlocul mulțimilor dezlănțuite și să vă încărcați bateriile petrecând o vreme în singurătate- sau alături de un companion fermecător în care aveți cea mai mare încredere.

Dragoste și prieteni

Pentru că veni vorba de companioni fermecători, fiți atenți la Luna Plină de pe 10 aprilie din Balanță, casa a VII-a, care va aduce un nou candidat la calitatea de invidiat de unic partener. Dacă vă luați acest angajament, Jupiter vă determină să vă implicați total.

Bani și succes

Dacă ați lucrat împreună cu un partener la crearea și păstrarea unei afaceri, puteți face un mare salt înainte pe data de 10 aprilie. Luna Plină din casa a VII-a se va întâlni cu generosul Jupiter pentru a vă sigura toate instrumentele necesare succesului. Dacă sunteți în căutare de partener, indiferent de motiv, ieșiți în lume și socializați.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 1,6,7,10,17,24,28    Zile nefavorabile: 3,4,8,21[/toggle]

 

zodiac-1647164_1280Taur

Casa a XI-a, a grupurilor și a celor cu păreri asemănătoare, va fi ocupată aproape toată luna de Venus. Totul se petrece în zodia Peștilor. Grație acestui farmec legendar, dacă sunteți implicați într-un grup metafizic sau filozofic, e posibil să fiți chemați să preluați cârma în absența persoanei care se află de obicei în această postură.

Dragoste și prieteni

Există tot felul de modalități de a-i spune unei persoane c-o iubești, iar dumneavoastră sunteți extrem de pricepuți la asta. Pentru că Venus-  guvernatorul planetar al Taurului- e de serviciu toată luna în zodia Peștilor, nu e greu de imaginat că veți găsi o modalitate inventivă de a-i comunica unui nou admirator că vă pasă de el. Dar nu uitați să procedați la fel și cu prietenii adevărați și încercați.

Bani și succes

Pe 6 aprilie, Saturn, planeta orientată spre carieră, intră în mișcare retrogradă și e gata să vă ajute să treceți în revistă recentele performanțe de la serviciu. Marte, aflat în Taur, va forma în aceeași zi un trigon favorabil cu Pluton. Dacă vreți într-adevăr să fiți remarcați, actualizați-vă CV-ul, dacă este posibil cu ajutorul unui profesionist. E timpul să vă gândiți la recrearea imaginii dumneavoastră profesionale.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 6,7,16,17,26,27    Zile nefavorabile: 8,9,10,20,21[/toggle]

 

zodiac-1647166_1280Gemeni

Vă plac surprizele și sunteți niște poznași, dar în ziua de 1 aprilie de anul acesta ar trebui să fiți atenți și să nu împingeți lucrurile prea departe-cel puțin cu persoane care nu vă vor gusta gluma. Luna din propria zodie se va afla la datorie, așa că veți excela mai ales la capitolul umor. Dar nu exagerați.

Dragoste și prieteni

Pe 2 aprilie, Venus va reveni în zodia Peștilor, părăsind Berbecul suficient timp pentru a ne mai da tuturor ocazia de a găsi parternerul și/sau munca potrivită. În cazul dumneavoastră, e posibilă găsirea unei profesii care să fie în armonie cu sistemul de convingeri-cu condiția să fiți atenți la cuvintele rostite de o persoană cunoscută de curând ce pare să știe o mulțime de lucruri despre acest subiect.

Bani și succes

Taurul este zodia renumită pentru magnetismul manifestat față de bani, așa că pe 9 aprilie, atunci când Mercur, guvernatorul planetar, se oprește pentru a intra în mișcare retrogradă, trebuie să fiți atenți și prudenți în toate situațiile legate de bani. Mai ales, nu scăpați din ochi portofelul în următoarele trei săptămâni.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 1,10,11,23,24,25    Zile nefavorabile:4,20,21,22,30[/toggle]

 

zodiac-1647167_1280RAC

Soarele, Mercur și Marte vor trece pe rând prin  zodia Taurului, casa a XI-a, a prieteniilor și a afilierilor de grup. Aceste energii combinate, cu spirit practic și dornice de calitate, vă vor prezenta unor oameni cu care simțiți că aveți o strânsă legătură. Dacă sunteți în căutarea unor prieteni, îi veți găsi cu siguranță.

Dragoste și prieteni

Fermecătoarea Venus se află deocamdată în mișcare retrogradă. Pe 2 aprilie, ea va reveni în zodia Peștilor și vă va determina să revizuiți și să reevaluați relațiile cu oamenii aflați acum departe, temporal sau geografic.

Bani și succes

Dacă în jurul datei de 6 aprilie, deveniți brusc conștienți că copiii au nevoie de ceva scump, deși nu sunteți singuri că vă permiteți, veți dori să cumpărați acel lucru. Și nu e vorba numai de copii. Veți proceda la fel cu toți cei care vă sunt dragi, mai ales dacă sunteți orbiți de iubire. Nu vă puneți într-o situație financiară precară. Faceți ce puteți- nimic mai mult.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 6,12,16,17,18,19    Zile nefavorabile:4,5,20,21,28[/toggle]

 

zodiac-1647168_1280LEU

De 1 aprilie, ziua păcălelilor, Luna din Gemeni se va făli prin prejmă, iar pentru că trece prin casa a XI-a, a grupurilor și a prietenilor, s-ar putea să aveți chef să-i jucați cuiva o festă-sau cineva se va da peste cap pentru a vă păcăli. Nu vă îngrijorați. Energia din Gemeni nu are niciodată intenții rele- în pus, aveți parte de o poveste palpitantă.

Dragoste și prieteni

Fermecătoarea Venus decide să se întoarcă în Pești pentru a termina câteva lucruri, aflându-se astfel în casa a opta, a relațiilor intime. Având de-a face cu o zodie atât de romantică, nu e greu să ne imaginăm că ați putea reînnoda relația cum o persoană din trecut, dându-i astfel încă o șansă-dar asigurați-vă că aveți soluții noi pentru acele probleme vechi.

Bani și succes

Venus este responsabilă atât de bani, cât și de capitolul dragoste. Pentru că se găsește în zodia Peștilor, trebuie să fiți atenți la banii din buzunar și la carduri. Nu scăpați din vedere obiceiul de a cheltui-și actuala stare a portofelului. Planetele din Pești creează adevărate perdele de fum, iar prezența lui Venus este în primul rând amețitoare. Nu vă lăsați seduși.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile:1,6,7,10,17,24,27    Zile nefavorabile:4,8,20,21[/toggle]

 

zodiac-1647169_1280FECIOARA

Nu vă e niciodată ușor să stați liniștiți, dar pentru că iubitoarea Venus parcurge în mișcare retrogradă casa a VII-a, a parteneriatelor, cineva cunoscut și drag s-ar putea să vă convingă să petreceți o după-amiază împreună, rememorând trecutul. De ce să opuneți rezistență? Când v-ați permis ultima dată să opriți o vreme activitățile legate de reparații, îngrijire sau planificare? Acum aveți nevoie de o zi liberă. E un fapt oficial.

Dragoste și prieteni

După șase săptămâni de mișcare retrogradă, pe 15 aprilie fermecătoarea Venus revine în sensul direct de deplasare, făcând posibilă întâlnirea cu o persoană care vă lipsește. Din fericire, n-ați fost ofensați de absențele ei repetate. Acum veți afla adevăratul motiv pentru care ați pierdut legătura- și mai mult ca sigur că n-a fost vina dumneavoastră.

Bani și succes

Dacă în ultimul timp ați cam abuzat de cardul de credit și nu v-ați gândit la consecințe, s-ar putea ca Universul să vă readucă la realitate. Pe 10 aprilie, Luna Plină vă luminează casa a II-a, a problemelor bănești. Cu siguranță, un extras de cont sau o factură vă va deschide ochii. Relaxați-vă. Puteți rezolva totul.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile:12,16,17,24,26,27   Zile nefavorabile:4,7,8,9,20,30 [/toggle]

 

zodiac-1647160_1280BALANȚA

Iubitoarea Venus va petrece cea mai mare parte din lună în confuz și visătoarea zodie a Peștilor, adică în casa a VI-a, unde se găsesc obiceiurile și programele cotidiene. Dacă aveți puțin timp liber, probabil veți fi tentați să hibernați pe canapea, cu ochii la televizor și un pahar în mână. Nu faceți asta. Pentru a adopta un obicei nu e nevoie decât de trei săptămâni.

Dragoste și prieteni

Ați avut deja multă inspirație astrologică pentru a reconstitui drumul parcurs în domeniul relațiilor- dar există și o urmare. Pe 9 aprilie, gânditorul Mercur va intra în mișcare retrogradă în senzuala zodie a Taurului, casa a VIII-a, a partenerilor intimi. Brusc, veți duce dorul atingerilor unei anumite persoane.

Afacerile de tip cofinanțare și/sau negocierile care implică posesiuni ori moșteniri partajate pot deveni problematice. Nu încercați să rezolvați singuri astfel de situații, mai ales dacă sunteți siguri că nu există ieșire. Găsiți un profesionist familiarizat cu asemenea probleme. Trebuie să știți exact cum stați din punct de vedere legal înainte de a face orice fel de mișcare.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 10,12,16,27,28    Zile nefavorabile:4,5,8,9,21,30[/toggle]

 

zodiac-1647170_1280SCORPION

Luna Plină de pe 11 aprilie va face echipă cu expansivul Jupiter pentru a activa casa a XII-a într-un mod extrem de agreabil. De fapt, dacă încercați să aflați care e momentul potrivit pentru a vă extrage partenerul din iureșul vieții cotidiene și a-l antrena într-o conversație serioasă despre viitor, nu mai căutați. Așa se nasc amintirile.

Dragoste și prieteni

Marte, Mercur și Soarele vor trece pe rând prin senzuala zodia a Taurului, casa a VII-a, a parteneriatelor. E de la sine înțeles că dacă aveți o relație, n-ar trebui să vă supraîncărcați agenda socială comună. De ce să vă puneți în situația de a le spune povești unor prieteni care nu vor crede o iotă?

Bani și succes

De obicei, vă numărați printre ultimii depunători ai declarațiilor de venituri, însă anul acesta nu ar trebui să vă forțați norocul. De ce să deveniți ținta unui audit sau a unei cercetări? Îngrijiți-vă de toate din timp.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 2,10,11,12,16,27    Zile nefavorabile: 4,7,8,9,20,21[/toggle]

 

zodiac-1647171_1280SĂGETĂTOR

Pe 1 aprilie, Luna se va afla în Gemeni, așa că, dacă aveți chef să-i jucați cuiva o festă, ea va fi bucuroasă să dea o mână de ajutor. Asigurați-vă însă că nimic din ceea ce faceți nu poate fi interpretat ca fiind o răutate. Gluma e glumă, dar să faceți pe cineva să se simtă ridicol nu e deloc distractiv.

Dragoste și prieteni

Jupiter, guvernatorul planetar, va petrece și această lună în Balanța orientată spre parteneriate-iar pe 10 aprilie, o lună plină din aceeași zodie își va uni forțele cu această planetă expansivă. Evident că o astfel de poziție vă poate determina să vă luați un angajament pe termen lung. Totuși mai așteptați puțin- până după ziua de 15 aprilie, când Venus revine la mișcare directă.

Bani și succes

Între 9 și 15 aprilie, Mercur și Venus vor fi amândouă retrograde. Dacă există vreo modalitate prin care să puteți evita o achiziție majoră, apelați la ea. E posibil să plătiți mai mult decât face sau să cădeți pradă cu ușurință unui agent de vânzări iscusit la vorbă.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile:16,17,23,24,27    Zile nefavorabile:7,8,9,20,21,30[/toggle]

 

zodiac-1647161_1280CAPRICORN

Luna aceasta s-ar putea să nu vă fie la îndemână să împărțiți egal timpul între situațiile legate de serviciu și problemele domestice, dar trebuie să găsiți o modalitate pentru a rezolva contradicția. Din fericire, Luna Plină din Balanță- o zodie pricepută la jonglerii- sosește pe 11 aprilie, înzestrându-vă temporar cu supraputerile care vă sunt necesare pentru a menține în stare de funcționare ambele domenii ale vieții.

Dragoste și prieteni

Venus se va întoarce pe 2 aprilie în confuza zodie a Peștilor, casa a III-a, îndemnându-vă să reluați legătura cu o persoană de care vă este dor de multă vreme. Indiferent de motivul pentru care v-ați înstrăinat unul de altul, chiar dacă au trecut între timp două luni sau trei ani, luați-vă inima în dinți, lăsați mândria la o parte și acționați. Viața este prea scurtă pentru astfel de absurdități.

Bani și succes

Dacă încercați să găsiți modalitatea corectă de comunicare cu un vârstnic, un superior sau un personaj cu autoritate căruia trebuie să-i cereți o favoare, ziua de 5 aprilie este perfectă pentru această întreprindere. Marte va face echipă cu Pluton pentru a vă furniza puterea  și determinarea de care aveți nevoie ca să vă susțineți cauza.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 5,6,16,17,18,27    Zile nefavorabile: 7,8,9,13,21[/toggle]

 

zodiac-1647162_1280VĂRSĂTOR

Pe 21 aprilie, Marte pătrunde în casa a V-a, a recreerii, a tovarășilor de distracții și a activităților din timpul liber. Este vorba de zodia Gemenilor. E momentul să lăsați la o parte responsabilitățile și să vă distrați serios- cu atât mai mult cu cât chiar meritați s-o faceți. Relaxați-vă și bucurați-vă de compania și de veselia prietenilor.

Dragoste și prieteni

Cu Saturn în casa a XI-a, probabil că, în ultimii ani, v-ați făcut o serie de prieteni buni-iar unul dintre ei e gata să vă demonstreze cât de loial vă este. Pe 4 aprilie, o situație dificilă va fi rezolvată mult mai ușor pentru că cineva vă susține.

Bani și succes

Călătoria lui Venus prin Pești, casa a II-a, a chestiunilor bănești, continuă până pe 28 aprilie, dând naștere anumitor probleme, mai ales că până pe 15 aprilie se va afla în mișcare aparent retrogradă. Așa că, dacă cineva profită de dumneavoastră, e posibil să nu vă dați seama până când nu va reveni la mersul direct. Acum, după ce știți ce se poate întâmpla, e momentul să stabiliți anumite granițe pentru cei care nu sunt siguri.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile:5,6,10,24    Zile nefavorabile:7,8,9,21,22,30[/toggle]

 

zodiac-1647172_1280PEȘTI

Indiferent ce anume ați ținut morțiș să faceți în ultima perioadă, găsiți timp și pentru acel lucru. Fie că e vorba de pescuit, de dormit, de urmărit emisiunea TV favorită sau doar de ghemuit în pat alături de persoana iubită, a venit momentul să fiți hedoniști. Începeți proiectul cu tot avântul de care sunteți în stare- măcar o vreme. NU e cinstit dă dezertați permanent.

Dragoste și prieteni

Venus va petrece cea mai mare parte a lunii în zodia Peștilor, adică în casa I-a, a înfățișării, împrumutând un pic din farmecul ei personalității dumneavoastră deja încântătoare. Dacă sunteți singuri, pregătiți-vă să atrageți priviri apreciative. Misiunea constă în a vă bucura de atenție și în a-l face mândru pe partener, nicidecum gelos.

Bani și succes

Dacă aveți nevoie de o discuție serioasă legată de bani, încercați să aranjați una pe 17 aprilie. Fie că e vorba de o persoană mai în vârstă, de un superior sau de un personaj cu autoritate, cerul va fi bucuros să vă ajute să faceți cea mai bună impresie posibilă. De asemenea, nu strică nici punerea în ordine a documentelor.

[toggle title=”Zile Importante” state=”open”]Zile favorabile: 5,6,15,16,17,24 Zile nefavorabile:4,7,8,9,21[/toggle]