Am crescut, căutând să ofer fericire (dacă ar fi fost posibil să și primesc), iubind necondiționat, iertând și experimentând capacitatea de a tolera și a empatiza la infinit. În perioada adolescenței îmi spuneam tot timpul că cea mai mare frustrare a noastră este imposibilitatea de a oferi iubire cel puțin în egală măsură pe cât primești, precum și lipsa de empatie față de ceilalți. A iubi pe cineva necondiționat reprezintă șansa de a face bine în mod indirect. Prin natura noastră noi, oamenii, suntem ființe sociale, la fel ca toate celelalte primate, fără excepție. Printre cele aproape 180 de specii de primate nu există niciuna ai cărei membri să trăiască izolați și însingurați.
Există, desigur, oameni mai sociabili decât alții, dar persoanele asociale au tulburări de comportament.
Este posibil ca frustrările și dezamăgirile unor oameni să-i ducă pe aceștia spre unele stări destul de încrâncenate, rigide, inflexibile care la rândul lor pot dezvolta boli precum claustrofobia, depresia, atacuri de panică, anxietatea etc.
Deoarece nu au termen de comparație vizavi de propriile percepții, apreciază eronat tot ceea ce vine de la alții, dar și ceea ce fac ei înșiși.
Dacă vor avea disponibilitatea de a se pune în locul altcuiva, precum și de a avea grijă de altcineva, vor reuși să-și găsească calea de ieșire din lumea îngustă în care s-au cufundat. A dărui înseamnă bucurie, iar în schimb vei primi pe căi nevăzute înzecit ceea ce ai dăruit.
Fraza aceasta a devenit laitmotivul vieții mele, chiar dacă așteptările în ceea ce privește verbul ”a primi” nu au fost prea mari sau în unele cazuri nici n-au existat.

După evenimentele din decembrie 1989 posibilitatea de a ne informa cu privire la ”orice” a fost atât de mare, încât de multe ori m-am întrebat ce vor face cei ce nu sunt în stare să ”digere” tot ceea ce li se oferă. Temerile mele au avut un anumit suport în acest sens, iar ulterior s-a dovedit că au fost întemeiate. Tot felul de oameni care parcurseseră anumite materiale deveniseră peste noapte paranormali, deşi singura lor capacitate era aceea de a se exprima frumos, folosind o terminologie specifică acestui domeniu.
De altfel, termenul de ”paranormal”, în descrierea unor oameni cu anumite capacități extrasenzoriale, nu mi se pare cel mai potrivit, având în vedere faptul că omul din ”Era Nouă” așa trebuie să fie.
Există oameni cu acest gen de capacități, dar care s-au născut așa, și oameni care dețin anumite tehnici (deși nu au aceste capacități) și care încearcă să se considere altfel decât DOMNUL DUMNEZEU ”a dat”. Sigur că toți aceia care au venit Aici cu o astfel de ”zestre” nu ies în piața publică să strige în gura mare- ”iată ce pot face!”. Ei sunt persoane discrete, echilibrate, pline de dăruire, tolerante, lipsite de orgoliu etc. La o parte dintre ei este posibil ca aceste capacități să fie accesate la vârste mai mari și nu neapărat din copilărie, dar acest lucru nu înseamnă că ei sunt mai prejos decât cei ce și-au început activitatea încă de bebeluși.

Sigur că acestea sunt cazuri izolate, dar nu înseamnă că oamenii de acest tip sunt mult prea diferiți de cei ce au avut parte de o accesare mult mai târzie, singura diferență o dă etapa de evoluție în care te afli. Se poate să te fi născut așa și să nu fi evoluat deloc, urmând să te prăbușești de la o zi la alta sau poți evolua într-un an cât alții într-o viață, fără riscul de a te trezi a doua zi incapabil de a mai face ceva cu caracter extrasenzorial.
Cel mai elocvent caz de acest fel a fost Rasputin. S-a născut cu acest gen de capacități, le-a folosit în cauze care nu s-au supus Legilor Cosmice, ba dimpotrivă, iar la un anumit moment s-a prăbușit. Factorul destabilizator în astfel de cazuri este banul. În momentele în care începi să-ți folosești aceste capacități în alte scopuri decât ți-au fost date, având ca țel obținerea de bani și favoruri de orice tip, urmează destabilizarea și imediat o prăbușire nemiloasă, atât din punct de vedere energetic, cât și spiritual.
Pentru toți acești oameni, numiți vindecători intuitivi, a existat sau există o perioadă de inițiere de către entitățile extraterestre numite ghizi astrali sau de către entități din zonele superioare numite călăuze, profesori din Astral sau guvernatori. Aceștia din urmă iau parte la inițierea spiritelor cu misiuni speciale, precum și la pregătirea unor evenimente de tipul deschiderii de noi portaluri energetice sau a unor ”injecții” de Lumină asupra unor locuri sau edificii de Aici.
Având în vedere cele două dimensiuni în care funcționează Pământul, vom avea parte de foarte multe prăbușiri spectaculoase cu privire la unii inițiați, dar și la accesări la fel de spectaculoase vizavi de niște oameni care au fost trimiși Aici cu acest ”dat” și au dus vieți în concordanță cu ”Sistemul de Drept Cosmic”.
Toți aceia ce au evoluat și au ajuns să aibă ADN-ul specific Dimensiunii IV-TYMM, vor putea accesa la rândul lor Surse din Lumină care-i pot pune la curent cu tot ceea ce înseamnă informația specifică Universului IV și nu numai. De fapt, acesta este profilul omului spre care noi toți ar trebui să tindem.
Pentru cei ce nu au ajuns la acest tip de inițiere, dar știu că acest gen de capacități descoperite de vreun inițiat deja în acest domeniu, ar fi bine să încerce să aibă, totuși, vieți adecvate acestei Dimensiuni de Lumină. În lumea în care trăim nu suntem nevoiți să facem eforturi decât în plan material, în cel spiritual doar primim, iar pentru acest lucru nu ai nevoie de efort.carte bioenergia

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor acelora care au capacități extrasenzoriale, dar nu știu cum să le pună în practică, am scris această carte-Bioenergia-Terapia Blândă cu caracter de ghid, atât în vederea vindecării prin bioenergie, cât și a altor forme de exprimare a acestor capacități. Vindecarea prin bioenergie constă într-un procedeu ce implică reechilibrarea aurei sau câmpului energetic pe care fiecare dintre noi îl avem ca înveliș al corpului fizic.
Câmpul energetic al fiecăruia dintre noi sau aura este format din mai multe corpuri energetice. Prin intermediul percepției extrasenzoriale se pot explora aceste corpuri dincolo de limitele normale ale simțurilor umane. Putem astfel vedea, pipăi, gusta, mirosi, auzi tot ceea ce în mod normal nu poate fi perceput.

Aștept impresiile dumneavoastră despre această carte și ca o surpriză în plus vă ofer o avanpremieră a cărții Bioenergia-Terapie Blândă.

[sociallocker id=”4939″]http://www.slideshare.net/MariusVilcu1/bioenergiaterapie-blanda[/sociallocker]