inaltarea spiritului

Articolul Corp: Ce să fac?

Din fericire pentru mine nu a fost întotdeauna o curiozitatea a ceea ce este acolo, în lume alternativă inclusiv a terapiilor alternative.  Am încercat multe dintre ele de-a lungul anilor și voi continua să fac acest lucru, toate în speranța ca pot face lucrurile mai bune pentru corpul meu, minte si spirit.

Sunt conștient de faptul că ceea ce pot lucra pentru mine, nu pot lucra pentru altcineva, astfel încât mesajul este de a continua să încercăm ,până când veți găsi ceva care se va potrivi nevoilor dumneavoastră.

De multe ori mi-i sa spus că s-a încercat totul.  Ce este totul?    Este util pentru a te menține in cautari, poti găsi că lumea ta se extinde într-un mod uimitor de realizarea de noi prietenii și ridicarea abilități utile pentru dumneavoastră in ale „auto-vindecarii” . Deci, ce să faci atunci când ai ajuns la o răscruce și ai nevoie de o direcție sau ai putea face ceva in ale vindecarii?

Mai jos am enumerat cinci puncte de bază, care mi-au ajutat pentru a-mi ridica spiritul și daca le pui in practica te vor ajuta:

1. Meditație!  Meditația este una dintre cele mai mari instrumente de auto-vindecare disponibile și nu costă nimic cu excepția unui pic de timp!  Există mai multe tehnici de meditație , dar poti găsi unul care ti se potriveste si chiar poti incepe.  Poti pune niște muzică de meditație și sa petreci timpul în contemplare si liniște, astfel se poate calma sufletul și vă reconectați cu cel mai mare aspect care face parte din tine.

2. Aromaterapie și uleiuri esențiale. Reechilibreaza și întinereste spiritul vostru prin amestecarea unei selecții de uleiuri esențiale într-un arzător de ulei de aromoterapie.  Am găsit următorul amestec care functioneaza extrem de bine atunci când există o nevoie pentru cultivare, de sprijin și de vindecare:

Aproximativ o oră înainte de culcare pune câteva picături din următoarele într-un arzător de aromoterapie de ulei cu puțină apă :

4 picături Jasmine

4 picaturi Rose

4 picaturi Neroli

3 picături de lavandă

3 picături Bergamot

Miros divin!  Eu folosesc acest amestec si din nou dorm, nu numai ca un copil, dar si anxietatea și stresul dispare, si se simte ca greutatea lumii a ridicat din umeri in dimineața următoare!

3. Respira!  Stand cu picioarele un umăr-lungime afară.  Ia trei respirații lente și adânci, folosind mușchii diafragmei.  Inspirați pe nas, și expirati prin buzele ușor întredeschise.  În timp ce faceți acestea imagineza-ti ca inhalezi puterea ta personală, completezi fiecare celula din corpul tau, de la diafragma pana la partea de sus a capului.
Fii puterea ta personală și observa cu cât de mult esti mai înalt, mai drept și mai puternic.  Repetați pașii de mai sus.

4. Fi în Momentul Prezent.  Luați câteva respirații adânci și concentreza-te în totalitate pe acest moment, chiar acum.  Dacă cititi o carte sau o revistă, sau chiar acest articol, să va concentrati în totalitate pe cuvinte si pe semnificația lor.  Nu esti doar tu și acest articol acum, în momentul prezent.

Dacă sunteți la locul de muncă, să va concentrati în totalitate pe sarcina de servici, și numai această sarcină, și ce trebuie să faci pentru a finaliza sarcina respectiva.  Nimic altceva nu contează în afară de tine și sarcina de servici.

5. Setați o intenție.  Cand sunt in cautare de ceva nou și util pentru mine, imi stabilesc intenția mea asupra a ceea ce sunt eu după.  De exemplu, am putea dori să găsim o carte care-mi va da răspunsuri în ceea ce privește o altă modalitate de vindecare sau de calificare.  Apoi mă gândesc la această intenție, la un interval de timp si atunci imi deschid inima pentru ea.   Si iată că voi avea o carte în mână, în cel mai scurt timp!  Îmi place puterea de intenție – Eu folosesc, de asemenea, intenția de a obține un loc de parcare atunci când merg la cumpărături!

Acum rareori ma îmbolnăvesc și când imi fac și un consult medical, doctorii îmi spun că sunt de fapt foarte sănătos .
Eu încă sunt trist si nefericit uneori (eu sunt încă om), deși nu durează mult timp,dar in trecut acest lucru dura mai multe zile, uneori săptămâni.  Ce dureaza mult mai mult este un stat pașnic.

Atunci când se utilizează cele 5 puncte de mai sus, ridicarea spiritului meu și viața devine din nou mai liniștita și plina de bucurie.