Dezvoltare și evoluție

20 de Resurse Pentru ați Dubla Energia Pozitivă

 

Atragem în viața noastră ceea ce suntem, după cum suntem. Se spune că vibrația noastră sau felul în care gândim, acționăm și ne comportăm ne creează realitatea. Toate gândurile și sentimentele noastre sunt energie. Energia(aici energia pozitivă) de fapt este o vibrație. Cu cât avem o vibrație mai înaltă, cu atât mai mare este posibilitatea de a experimenta emoții pozitive, de a avea gânduri care te fac să te simți puternic și fericit și o stare de sănătate mai bună, de a stabili o conexiune mai strânsă cu cei din jur, cu universul.

Ai aici o serie de aplicații și produse pentru a îți impulsiona dezvoltarea personală sau pentru a face ca energia pe care o ai să o dublezi din punct de vedere cantitativ dar și calitativ pentru obținerea de rezultate pozitive în tot ceea ce întreprinzi.

20 de Resurse Pentru ați Dubla Energia Pozitivă

 

CUPRINS

1.Produse informaționale online 2.Cărți motivaționale 3.Filme motivaționale 4.Muzică motivațională

 

 Produse informaționale online

O unealtă importantă în dezvoltarea personală pentru găsirea echilibrului energetic  este www.mindzoom.com . Descoperiți un softare revoluționar care vă „reprogramează” mintea  și corpul automat. Plasează mii de afirmații pozitive direct în mintea ta, rapid și ușor. Imaginați-vă atingerea scopurilor chiar acum la o simplă apăsare de buton de pe PC-ul dumneavoastră.

 

minzdoom

Altă unealtă pentru ați dubla energia pozitivă este abundantmind.com.   Prin programul acestui site puteți obține toate necesitățile și dorințele  învâțând cum valorificați puterea legii de atracție, prin ceva cunoscut sub numele de vizualizare. Este o realitate faptul că 83% dintre persoanele care încearcă săvizualizeze” se sperie și pur și simplu renunță. Ei merg înapoi la viața lor monotonă și decid că niciodată Legea Atracției nu va lucra pentru ei.

abundant mind

Pe site-ul www.2knowmysel.com  găsești programe  de coaching care ajută să înțelegi mai multe, să rezolvi problemele de viață, scapi de sentimentele rele, să pornești în direcția corectă în ceea ce privește realizarea obiectivelor tale și să preiei controlul deplin asupra vieții tale.

know„Treziți-vă cu performanță de vârf  zi de zi ”, slogan ce îl găsim pe site-ul www.peakpowerhypnosis.com  „Trezirea” performanței mintale, fără a fi nevoie de droguri sau tratamente scumpe, folosind o nouă tehnologie audioGround Breaking Trypnosis ™” sistem transformațional unic
wake


5.Mindbloom – aplicație online pentru a-ți pune dezvoltarea personală pe arborele evoluției.

mindbloom


6.Gym Pact – o minte sănătoasă începe cu un corp sănătos. Aici te asiguri că acorzi importanță corpului.

pact

7.Mind Meister – creează hărți mentale online.

mindmap

mindmap


 Cărți motivaționale

Sfatul meu pentru a alege o carte de motivație este să preferaţi autorii care nu vă fac cu ochiul şi nu vă vând soluţii miraculoase, verificaţi-le (din textul de pe copertă) experienţa profesională şi răsfoiţi cartea, pentru a vedea dacă prezintă suficiente cazuri din propria practică şi dacă vor să vă vândă soluţii miraculoase sau vă avertizează că vă aşteaptă un drum deloc uşor. Există cărți despre gesturi, cărți motivaționale cu diverse rețete de jocuri, cărți de meditații pentru vindecare, de autovindecare, sau cărți despre educația parentală. La fel de numeroase sânt și cărțile despre carieră sau abunndență financiară.

Am să vă propun o serie de edituri și librării online de unde puteți achiziționa astfel de cărți. www.elefant.ro este un site specializat pe vânzări online de diverse produse, dar are o gamă variată și de cărți.

 

elefant

&nbspO altă librărie online cu o ofertă bogată, cu campanii  promoționale la cărți și care oferă transport gratuit oriunde în țară este libris.

 libris

 Cu reduceri importante de 90 de lei sub formă de voucher bookcity este un important magazin online de vânzare de cărți.

 bookcity

 O altă sursă de citit variată din punctul de vedere al ofertei și al produselor, cunoscută și consacrată pe plan local este editura nemira

nemira

Un alt magazin online interesant și din punctul de vedere al recompensării abonării la newsletterul lor este emag.ro

emag

 

 Filme motivaționale

film motivational

O importanță deosebită în creșterea și menținerea energiei pozitive este vizionarea unui film, un film motivațional fiind rețeta perfectă, acestea odată vizionate te pot schimba, îți pot schimba viața, sau poți primi răspunsurile pe care le cauți de o vreme.

Așasdar iată câteva resurse pe această temă- cinemagia.ro
cinemagia

Pentru a viziona o selecție a celor mai bune filme motivaționale poți intra pe:

Muzică motivațională

muzică

 

Este bine în anumite momente, după o zi de muncă, în pauza de muncă, înainte de culcare, dar și atunci când facem sport sau când conducem să ascultăm acest gen de muzică care ne relaxează, ne permitem să reflectăm la noi înșine, la ce e mai bine de făcut, și ne ajută să luăm anumite decizii importante.

 Ascultă muzică motivațională și pe următoarele surse:

resurse pentru energie

 

Acesta este  infograficul resurselor pentru ați dubla energia pozitivă, așadar distribuie-l mai departe prietenilor, iar dacă ți-a plăcut scrie un comentariu mai jos sau spune-mi despre alte resurse de acest gen care le-ai folosit cu succes.

Apreciere Articol

Conținut Articol - 10
Componenta Artistică - 8.3
Mesaj Articol - 6.7

8.3

Super

User Rating: 2.75 ( 2 votes)

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

3 Comments

  1. Multumim doamnei Maria,pentru ca ne-a impartasit din experientele si trairile dumneaei prin publicarea acestor carti si pentru devotamentul dansei de a-si ajuta semenii!Ii doresc ,in continuare,DRUM LIN SI PLIN DE LUMINA IN TOT CEEA CE FACE!

  2. Incepand cu ARAD – octombrie 2001 si continuand cu terapia la dv. d-na Maria, din noiembrie 2009, spun cu toata certitudinea ca viata mea s-a schimbat total – in bine!!! Vad, percep si iubesc – altfel ceea ce este in jurul meu, actionez pe cat pot fara sa gresesc, poate sunt uneori prea radicala – dar constientizez si revin imediat la toleranta si compasiune!!! Asta numai datorita invatamintelor dv. pe care le voi urma negresit tot timpul!! Va multumesc din suflet pentru tot si va iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button