Site icon

Politica de returnare

rolul muzicii, EVOLUTIA SPIRITUALA

Politica de returnare

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

1. Produse care nu sunt conforme cu specificațiile de pe site-ul web. Dacă produsul comandat se dovedește a fi neconform cu specificațiile de pe https:www.bioenergoterapeut.ro, clientul poate solicita returnarea produsului pentru înlocuire sau rambursare completă. Dacă acordul urmează să înlocuiască produsul cu unul de valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Dacă valoarea este mai mică decât cea a produsului inițial, clientul va primi o rambursare parțială pentru diferență. Costurile de returnare și transport pentru înlocuire, dacă este necesar, vor fi suportate de Ciobanu Maria – Bioenergie Persoană Fizică Autorizată.

2. Produse greșite livrate. 
Livrarea produselor, altele decât cele comandate, trebuie semnalizată imediat, iar clientul va refuza livrarea. Clientul poate solicita returnarea lor pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este în stoc, poate opta pentru înlocuire cu un alt produs sau rambursarea completă a prețului inițial. Dacă acordul urmează să înlocuiască produsul cu unul de valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Dacă valoarea este mai mică decât cea a produsului inițial, clientul va primi o rambursare parțială pentru diferență. Costurile de returnare și transport pentru înlocuire, dacă este necesar, vor fi suportate de Ciobanu Maria – Bioenergie Persoană Fizică Autorizată.

3. Așteptarea achiziției.
La plasarea unei comenzi online, clientul declară în mod specific că a citit și este de acord cu aspectele menționate în acest document.

Calitatea de găzduire, link-uri către alte site-uri web și erori de funcționalitate
 Ciobanu Maria – Bioenergie Persoană Fizică Autorizată nu pot fi responsabile pentru erorile care pot apărea pe site-ul web, indiferent de motivele erorilor, inclusiv modificările site-ului, setările sau actualizări ale modulelor sau scripturilor programate.

Ciobanu Maria – Bioenergie Persoană Fizică Autorizată nu pot fi responsabile pentru erorile care ar putea apărea din cauza browserului folosit pentru accesarea site-ului https://www.bioenergoterapeut.ro.

Ciobanu Maria – Bioenergie Persoană Fizică Autorizată nu pot fi trași la răspundere pentru conținutul, calitatea sau natura site-urilor web care sunt conectate de pe site-ul https://www.bioenergoterapeut.ro. Pentru site-urile respective, întreaga responsabilitate revine proprietarilor site-urilor web.

Exit mobile version