Site icon

Magnetism si biomagnetism

 

Magnetismul fizic este o proprietate a anumitor materiale, chiar si anumite roci, de a se manifesta prin crearea unui camp magnetic care are proprietatea de a atrage materiale de acelasi fel cu el. In medicina traditionala aceasta proprietate este cunoscuta si folosita in aparatele care efectueaza RMN – rezonanta magnetica. Magnetismul fizic apare din cauza celor doi poli magnetici ai moleculelor din substante, pozitiv si negativ, care prin pozitionarea lor dau nastere materialelor magnetice.

Biomagnetismul este proiectia magnetismului fizic in lumea vie. El nu este specific doar oamenilor, poate fi intalnit la orice este viu, indiferent daca sunt plante sau animale. Anumite persoane au capabilitatea de a-si lipi obiecte de piele cu ajutorul magnetismului pe care il poseda. Aceasta aptitudine este posibila din cauza ca toate substantele au in componenta lor elemente care poarta sarcini electrice, ioni, electroni, protoni, etc. si din aceasta cauza au proprietatea de a suporta un anumit fel de incarcatura electromagnetica.

Biomagnetismul este un fenomen foarte putin explicat de catre oamenii de stiinta, dar din anumite puncte de vedere este foarte asemanator cu feromagnetismul intalnit la metale. Aceasta calitate pe care o au si corpurile omenesti poate foi folosita de catre un bioenergoterapeut pentru a reechilibra electromagnetic zonele cu disfunctii din organismele umane. Ca exemplu, in refacerea circulatiei sangelui in organism, un rol foarte important este detinut de catre elementele Fe si Ni care exista in sange si care pot suporta magnetizari.

Biomagnetismul poate fi echilibrat de catre anumite persoane care au un anumit dar, un har divin care le permite sa actioneze asupra organismului uman in aceasta privinta. Magnetismul uman poate exista la mai multe nivele: mental, sufletesc si sexual, fiecare fiind dat de nivele vibrationale la care rezoneaza. Bioenergoterapia prin biomagnetism trebuie facuta de o persoana care nu are nimic negativ in gandire si care este cat mai bine echilibrat din punct de vedere al armoniei cu el si cele inconjuratoare. Pacientii care sunt supusi magnetizarii de catre bioenergoterapeut au senzatii de caldura si destindere in timpul sedintelor.

Biomagnetismul si folosirea lui in terapie devine din ce in ce mai popular in lume din cauza reusitelor de care da dovada in tratarea a tot felul de afectiuni si probleme fara a avea efecte secundare negative sau a avea nevoie de o stare de refacere cum au nevoie alte ramuri din medicina traditionala. Acest gen de medicina alternativa permite oricarei persoane dreptul la o viata normala si fericita fara a fi nevoit sa faca tratamente chimice care sa ii creeze neplaceri.

 

Exit mobile version