Bine ai venit pe bioenergoterapeut.ro – un blog(site) care ajută oameni interesați de evoluția lor spirituală să-și dezvolte și  folosească mai bine potențialul.

maria ciobanu

Maria Ciobanu

Numele meu este Maria Ciobanu , sunt autoarea și fondatoarea acestui blog(site).

De ce bioenergoterapeut?

M-am născut cu aceste capacități paranormale, iar la vârsta de 4 ani si șase luni aveam să le manifest în mod public.

De-a lungul timpului mi-am cultivat în mod deosebit capacitatea de a vindeca astfel încât la vârsta de 28 ani am reușit să vindec boli grave, acolo unde medicina alopată s-a dovedit a fi neputincioasă. Având în vedere profesia mea lucram doar pe rude apropiate, prieteni sau cunoștințe și numai individual.

Sunt absolventă a Facultății de Drept, domeniu în care am profesat foarte mulți ani, dar deși este profesia de bază, pasiunea pentru vindecări m-a determinat ca mai târziu să activez în paralel în mod neobosit și în domeniul Bioenergiei. Ulterior am absolvit Facultatea de Filozofie, Psihologie, iar la 47 de ani Facultatea de Medicină.

Vindec prin intermediul energiei christice având tehnici proprii de lucru bazate pe credința creștină.

În urma experiențelor trăite de-a lungul vieții, experiențe pe care lumea le consideră paranormale, am scris șapte cărți: Mesagerii Luminii, Alternanța,Bioenergia-terapie blândă,Dimensiunea IV-TYMM, Ghid de interpretare a semnelor și viselor,  Miriam și Chipul Fericirii.

Titlurile acestor cărți mi-au fost sugerate la fel ca și semnătura- pseudonimul Lilia Seven.

Lansare carte-Maria Ciobanu

Am învățat din aceste experiențe și mi-am dorit pe lângă activitatea directă de a vindeca bolnavi să fac disponibil publicului ceea ce am învățat, ideile pe care le-am primit, pe care le-am găsit și sfaturi care sunt utile și altora.

Să notez undeva ceea ce eu însumi am descoperit pe parcurs.

Totodată mi-am dezvoltat în acești ani cunoștințele și informațiile acumulate pe partea astrologică, știință pe care inițial am descoperit-o doar ca hobby.

Astfel s-a născut ideea acestui blog, cu principalul scop de a ajuta alte persoane care se află la începutul evoluției și dezvoltării lor spirituale, persoane care vor să-și trăiască viața la un potențial maxim.

Contact Maria Ciobanu

Dacă vrei să mă contactezi ai mai multe posibilități:

  1. În cazul în care ai citit un material aici și vrei să discuți despre ce tocmai ai citit, lasă un comentariu sub articol. Încurajez comentariile și o poți face cu profilul tău de Facebook sau comentariu simplu cu nume.
  2. Prin poșta electronică. În cazul în care nu e vorba de chestiuni care pot fi discutate prin comentarii la articole, nu ezita să-mi scrii pe e-mail la mariaciobanubioenergie@yahoo.com.  În principal acesta este dedicat vindecărilor, recomandărilor, propunerilor de colaborare sau de promovare.
  3. Paginile de Facebook pe care le administrez și unde promovez informații de calitate despre dezvoltarea personală: Bioenergoterapeut.ro și despre activitatea de tratament și vindecare: Centru de Terapii Alternative.
  4. Dacă ești activ pe rețelele de socializare online mă poți găsi pe LinkedInFacebook, TwitterGoogle Plus sau Youtube.
  5. Câteva interviuri și emisiuni pe care le-am acordat pentru ARGES TV ABSOLUT TV,  B1 TV,  OBIECTIV.

Publicitate

Bioenergoterapeut.ro este în momentul de față unul din blogurile de succes din România despre terapii alternative cât si despre evoluție spirituală.

Newsletter

Rămâi la zi cu noutățile de aici, abonându-te la blog. Newsletter-ul e gratuit și te poți abona folosind butonul de mai jos.

[button color=”orange” size=”big” link=”https://mailchi.mp/586adc7b070d/newsletter” icon=” target=”false”]Abonează-te[/button]

Alte proiecte – Asociația Umanitară AXIOS.