Site icon

De ce bioenergoterapia?

 

Acest gen de terapie, combinat cu celelalte feluri de medicina alternativa sunt cele mai vechi metode de tratament cunoscute de om vreodata. Odata cu evolutia tehnologica si descoperirea a tot felul de substante chimice, acest fel de terapie a fost lasat uitarii, in schimb trecandu-se la alt fel de tratamente nesanatoase care au de fapt ca scop principal imbogatirea celor care detin companiile farmaceutice in aceasta lume. De cele mai multe ori metodele medicinei moderne nu dau rezultatele dorite iar bolnavii care recurg in ultima instanta la metodele bioenergoterapiei au rezultate pozitive in contrast cu sansele date de doctori. Acest lucru se intampla din cauza ca prin medicina moderna nu se tine cont de spiritul omului, se incearca vindecarea doar pe plan fizic, material, iar din punct de vedere spiritual nu se face nimic. Orice gen de boala, mai ales cele cronice, isi au radacinile in spiritul omului si fara a incerca sa insanatosesti acest spirit, orice incercare de tratament este sortita esecului si chiar daca se obtin rezultate si in medicina moderna, de cele mai multe ori sunt de scurta durata, boala recidivand sau, mai grav, se poate declansa alta.

In ziua de astazi cele mai multe dintre boli sunt datorate stresului, nervilor sau/si gandirii negative. Un tratament normal nu poate rezolva aceste probleme care ingreuneaza viata tot mai multor oameni in ziua de astazi. In schimb prin anumite tehnici de echilibrare a energiilor existente in fiecare om, aceste probleme pot fi foarte usor rezolvate. Campul energetic al fiecarei persoane poate fi influentat de gandirea persoanei in cauza, o gandire negative predispune la aparitia diferitelor boli, de starile sufletesti si chiar de campul energetic al altor persoane din preajma. Acest camp energetic controleaza, printre altele si starea de sanatate, iar un bioenergoterapeut poate corecta campul energetic, atunci cand este cazul, fapt care produce o imbunatatirea a sanatatii atat fizice cat si psihice.

Bioenergoterapia poate rezolva un numar foarte mare de boli si simptome la care medicina traditionala nu are un rezultat poztiv. Inclusiv cazurile de cancer sau epilepsie sunt rezolvate prin aceasta forma de tratament, in ciuda pronosticurilor negative date de medicii traditionalisti. Alte cazuri in care bioenergoterapeutul poate rezolva problemele aparute sunt: problemele digestive, diabetul, afectiunile ginecologice, tulburarile endocrinologice, afectiunile reumatice, tensiunea arteriala, problemele respiratorii, afectiuni ale sinusurilor, insomniile, problemele cauzate de stres, infertilitatea etc.

Avantajele bioenergoterapiei constau in faptul ca in urma tratamentelor nu apar efecte secundare si nici nu se pot declansa accidental alte boli, asa cum se poate observa in cazurile medicinei traditionaliste. Tratamentele facute de specialistul care practica acest fel de terapie sunt complet nedureroase si nu implica niciun fel de stres pentru persoana aflata sub tratament. Tratamentele se efectueaza in mai multe sedinte in functie de gravitatea afectiunii, dar sunt cazuri in care si dupa doua trei sedinte pacientul sa fie complet vindecat.

Dovada ca acest tip de terapie functioneaza sunt mai multe zeci de mii de oameni care au avut rezultate pozitive in diferite tratamente, inclusiv a diferitelor tipuri de cancer.

Exit mobile version