Site icon

Cum ne Apărăm de Atacurile Vampirilor Energetici – 11 Tehnici de Apărare

atacurile vampirilor energetici

S-ar putea expune soluţii separate pentru fiecare specie, în esenţă toate au un numitor comun. Atacurile vampirilor energetici sug energia celor din jur, întind capcane și caută să convertească alţi oameni.

Fiecare dintre acești vampiri au făcut din stilul său un mod de viaţă, o credinţă de nestrămutat. Vom învăța câteva tehnici de apărare împotriva acestora.

Modul lor de a fi și de a acţiona ascunde lipsa unor valori, ascunde slăbiciuni și semne ale unei neputinţe de a se racorda social. Aceste specii de vampiri sociali pot fi rezultatul unui dezechilibru emoţional sau al unor tulburări comportamentale.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=”500″]Aici găsești o clasificare a vampirilor energetici. Aceasta te va ajuta să te ferești de aceștia.[/box]

Vampirii sociali, sau energetici cum mai sunt numiţi, au devenit astfel ca urmare a convertirii lor de către alţi vampiri. Ca în cazul oricărui lucru de care dorim să ne apărăm, este nevoie în primul rând să recunoaștem pericolul.

Să identificăm corect atunci când avem de-a face cu un vampir social și să nu reacţionăm imediat. Atenţie, acești vampiri nu se vor mulţumi să vă retrageţi, vă vor urmări până intraţi în acord cu ei. Prin urmare, pașii apărării sunt următorii:

Cum ne Apărăm de Atacurile Vampirilor Energetici – 11 Tehnici de Apărare

1. Identifică corect vampirul cu care ai de-a face

Unii (vampiri energetici) sunt enervanți și dezagreabili; alții sunt prietenoși si încântători.

Spre exemplu, te afli la o petrecere si vorbești cu o persoană draguță, însă brusc te simți amețit ori slăbit.

Sau ce spui de colegul de la birou care te lasă fără energie povestindu-ți cum s-a despărțit, pentru a zecea oară de iubita sa? În cele din urmă el se simte bine, însă tu ești sleit.

Concluzia este că la nivel de energie subtilă acești oameni pur și simplu îți storc și ultima picătura de energie.

După identificarea lui trebuie să ne facem un plan de anihilare sau de autoapărare.

2. Nu reacţiona imediat

Să presupunem că ești într-un grup și îți expui o idee bine formulată cu argumente clare și imbatabile. Auditoriul înțelege ideile pe care le prezinți, însă o persoană nu pare deloc atinsă de ceea ce tu ai de spus. Ba dimpotrivă aduce în mod constant contraargumente, te sâcăie, te șicanează, te ia peste picior, altfel spus este genul de om veșnic nemulțumit care are ceva de comentat și este împotriva celorlalți.

Această persoană face parte din grupul vampirilor energetici deoarece profită de momentele energizate puternic pentru a perturba echilibrul creat în acel moment. Nu trebuie înlăturat de prima dată, trebuie să-l facem să înțelegă și el ideile expuse audienței pentru a stabili o armonie completă în acel grup.

3. Transmite-le Lumină și Iubire

Atunci când oamenii sunt supărați, noi avem întotdeuna alternativa alegerii. Indiferent de cât de supărați sunt ei, noi putem să ne menținem fixați în inima noastră pentru a rămâne fericiți.

Astfel alegem să le explicăm frumos că putem continua conversația când se vor simți mai bine, dându-le răgazul de a analiza și a deveni fericiți, fie și pentru simplul fapt că cineva îi va asculta, sesizând sau nu nevoia celuilalt de a se echilibra, găsind resursele necesare pentru a putea asculta, îndruma sau chiar rezolva problema care i-a supărat.

Lumina generată de iubire ne poate ajuta pe toți să ne menținem în echilibru și în pace. Ea poate proteja perfect împotriva energiilor negative ce pot fi direcționate către noi, prin mânie, judecată pripită, invidie, gelozie, ură. Ea ne aduce sănătatea, bucuria, fericirea.

Așadar vom încerca contracararea energiilor negative ale acestor vampiri prin aceste tehnici de apărare.

4. Încearcă o retragere elegantă

Personalitatea vampirilor energetici se manifestă în mare parte în funcție de locul în care aceștia își pot canaliza gândurile, emoțiile si energia. Nu vei găsi un vampir energetic într-un colț de cameră semi-obscur fără nimeni în preajmă.

Nicidecum, deoarece aceste persoane sunt dependente de ceilalți oameni, de grupuri, de locuri cu cât mai multă agitație unde există o largă paletă de emoții. După ce l-am cunoscut îndeajuns, după ce am discutat anumite idei cu el și nu am reușit să-i impunem calea cea corectă pentru el, încercăm o retragere elegantă.

5. Nu încerca să te lupți cu ei

Dacă suntem totuși prinși în jocul acestor vampiri sociali, este inutil să încercăm să ne luptăm cu ei. Trebuie numai să ducem o luptă cu noi pentru a ne păstra cumpătul, valorile și direcţiile de acţiune stabilite iniţial și să ieșim din joc pe cât posibil de repede.

Singura modalitate de a învinge aceste forțe este de a genera și mai multă iubire, iubire care înseamnă Lumină, Lumina care risipește întunericul și-l consumă. Așadar cu cât vom iubi mai mult, cu atât vom fi mai fericiți.

6. Limitează timpul petrecut cu aceștia

După ce ai încercat una din metodele de mai sus și nu ai reuțit să te impui în fața unui vampir energetic atunci limitează-ți timpul petrecut cu aceștia.

7. Construiește-ţi un scut energetic

Nimic rău nu va intra, la fel cum nimic pozitiv din ceea ce ai nu va ieși. Vizualizează această aură energetică sau scut energetic, zâmbește și fii optimist. Este un remediu bun care va îndepărta vampirii energetici.

8. Spune câteva afirmații pozitive sau chiar „Tatăl nostru”

Uneori, când intri într-o sală plină cu oameni, aproape imediat te simți învăluit de negativitatea care există în încăpere. Poate fi sufocantă compania atâtor oameni cu un nivel vibrațional scăzut așa că amintește-ti de câteva dintre citatele pozitive preferate pentru a te echilibra din punct de vedere energetic.

Poți spune și „Tatăl nostru” de câteva ori. Îți poți imagina că ești înconjurat de o lumină albă venita de la Dumnezeu ori că te afli într-o bulă de energie pozitivă pentru a nu fi secat de negativitatea celorlalți.

9. Nu-i contrazice, dar nici nu te pune de acord cu ei

Încearcă să adopţi o poziţie neutră pe cât posibil. Este cea mai sigură atitudine care va bloca vampirul social să devină extrem de violent.

10. Păstrează distanţa faţă de acești vampiri energetici

Stai la distanță de cel puţin câţiva metri, nu-i lăsa să intre în spaţiul tău intim. Nu le face favoruri, dar nici nu încerca să-i distrugi. Încercând să te lupţi cu ei, aceștia vor deveni mai puternici.

11. Perfecţionează-te și crezi în puterile tale

Perfecţionează-te și crezi în puterile tale și în potenţialul celor din jurul tău. Poți să alegi să ignori, să întorci capul în cealaltă parte, să ironizezi, să crezi sau să judeci însă un lucru este cert: atâta timp cât există energie pretutindeni vor exista și vampiri energetici.

Doresc să menţionez că sunt aspecte negative și aspecte pozitive în comportamentul acestor vampiri. Poate sunt și victime reale sau critici pertinenţi de exemplu. Problema apare când acestea sunt puse în slujba răului și vampirii devin tot mai răi, tot mai agresivi, tot mai nimicitori cu semenii lor.

Aceste specii de vampiri nu apar neapărat doar prin formele enunţate, pot fi și combinaţii între două sau mai multe tipuri de vampiri sau alte tipologii la care eu nu m-am gândit. Această clasificare a vampirilor a vizat persoanele care și-au făcut un mod de viaţă din această abordare, persoanele care se hrănesc cu energia celor din jur. Aceste tipuri de vampiri nu se referă la cazuri izolate sau comportamente ocazionale.

Fiecare dintre noi la un moment dat poate avea ceva dintr-un anumit vampir, este însă un drum foarte lung până la „vampir de profesie” și încadrarea lui în această categorie. Prin urmare, nu-i cazul să-ţi faci griji dacă uneori reacţionezi asemenea unui vampir, este natural!

Întreabă-te numai cât de des te comporţi asemenea unui vampir și atunci o să obţii răspunsul corect! Acești vampiri sociali pot fi salvaţi, cu greu însă. Necesită timp, perseverenţă, diplomaţie și răbdare.

Ce faci dacă ești unul din acești vampiri? Ai varianta de a continua, convins fiind că nu vei aduce nimic bun în viaţa ta, sau poate vei conștientiza că poţi și meriţi mai mult! Poţi să iubești, să ierţi, să zâmbești,să-ţi faci un rost în viaţă.

Concluzie

Soluţii există, tehnici de apărare există și sunt mai aproape decât îţi închipui. Închei cu speranţa că v-a fost utilă această abordare. Sper ca de acum să vă feriţi mai mult de acești vampiri sociali și să vă ţineţi la distanţă. Vampirii care nu vor fi pregătiţi să renunţe la acest mod de a fi cu siguranţă vor nega cele scrise.

Este în regulă, va veni un timp când veţi fi pregătiţi cu adevărat. Îndrăzniţi să visaţi și să speraţi! Fiţi mai toleranţi și iubiţi-i mai mult pe cei de lângă voi și tot ce este bun în voi.

Doar tu hotărăști ce se întamplă cu propria ta energie. Ești singura persoană responsabilă de stările pe care le ai. Trebuie să acorzi importanta câmpului tău energetic și să faci tot posibilul să te înconjori de oameni cu energie pozitivă. Nu îți subestima capacitățile și nu încerca să te implici prea mult în viețile acelor persoane care nu fac altceva decât să îți absoarbă întreaga energie.

Voi fi bucuros să primesc feedbackul vostru printr-un comentariu la acest articol.

Exit mobile version