Site icon

Bioenergoterapia si mediul inconjurator

bio mediul inconjurator

Problema terapiei prin bioenergie este in prezent tratata cu suspiciune de catre occident cu toate ca in orient aceasta metoda este tratata cu multa seriozitate de mai multe mii de ani. Odata cu evolutia tehnologica si sintetizarea a tot felul de medicamente pe cale chimica, terapiile prin bioenergie si terapiile alternative au pierdut mult teren. Acest lucru este un rezultat al afacerilor cu medicamente care ii imbogatesc pe unii, dar se pare ca in viitor situatia se va schimba. Tot mai multa lume deschide ochii si isi da seama ca exista si alte metode in afara de medicina clasica si ca aceste metode sunt mult mai eficiente si mai ieftine. Este adevarat ca va mai trece o perioada de timp pana marea majoritate a oamenilor nu se vor mai lasa pacaliti de companiile farmaceutice pe care nu le intereseaza sanatatea pacientilor ci le intereseaza doar sa isi umple buzunarele cu orice pret.

 

Tot mai multi oameni de stiinta isi indreapta studiile spre terapia alternativa si redescopera ceea ce stramosii nostrii au stiut acum mii de ani. In fata noilor descoperiri legate de tratamentele cu bioenergie oamenii devin mai putini sceptici si treptat acest gen de terapie isi va recastiga terenul pierdut. In ultimul timp populatia occidentului este intr-o cursa de a ecologiza totul si a reface mediul inconjurator, chiar daca deocamdata acest lucru este doar la stadiul de principiu. Hrana se vrea cat mai “bio”, stilul de viata se vrea sa fie cu impact cat mai mic asupra mediului, dar in primul rand trebuie sa ne indreaptam privirea spre industria farmaceutica care elibereaza in natura produse care nu isi au locul aici. In tratamentele cu bioenergie si in cele alternative – naturiste totul se bazeaza pe ceea ce exista fara a aduce vreo modificare fizica a principiilor active care ne ajuta sa ne vindecam de diferite boli.

 

In viitor, singura sansa ca omenirea sa supravietuiasca, este aceea de adopta un stil de viata care trebuie sa fie in armonie  deplina cu ceea ce ne inconjoara. In acel moment multe dintre problemele si bolile care exista in prezent nu ne vor mai afecta atat de mult. Trebuie inteles ca goana dupa bani fara scrupule nu ne va duce le ceva bun. In medicina, bioenergoterapia este alternativa unei vieti mai curate, mai sanatoase si mai bune. Bioenergia se bazeaza tocmai pe acordajul vibrational al omului cu ceea ce il inconjoara si spre un echilibru al omului cu sine insusi si cu mediul inconjurator. Eu sunt optimist si cred ca nu va mai trece mult timp pana oamenii isi vor da seama de aceste lucruri, mai ales ca primii pasii in aceasta directie au fost facuti, si ma refer aici in primul rand la metodele de exploatare a energiei, unde arderea combustibililor fosili pierde treptat teren in fata metodelor de creare a energiei prin metode alternative (energie solara, eoliana etc). La fel este si cu sanatatea noastra, trebuie sa oprim poluarea organismului cu medicamentele existente acum pe piata farmaceutica care chiar daca te vindeca de o anumita boala, declanseaza altceva care poate fi mult mai grav. Aceasta alternativa este bioenergoterapia cu toate diviziunile ei care nu polueaza nici corpul uman si nici mediul inconjurator cum face industria farmaceutica in ziua de azi. Numai cate deseuri extrem de toxice rezulta din sinteza chimica a medicamentelor, cate efecte secundare negative au persoanele care sunt supuse unor tratamente agresive, cum ar fi cele de tratare ale cancerului? Bioenergoterapia ofera alternativa la toate aceste probleme si le rezolva prin eliminarea lor.

 

Exit mobile version