Atenționare:
Operatorii care asigură efectuarea de către dumneavoastră a plății electornice sunt terți, companii specializate, nefiind afiliați sau parte din structura Organizatorilor Ședințelor de Terapie de Vindecare.
Operatorii de telefonie mobilă, internet etc., prin intermediul cărora vă logați și participați la Ședințele de Terapie de Vindecare, sunt de asemenea terți, companii specializate, nefiind afiliați sau parte din structura Organizatorilor Ședințelor de Terapie de Vindecare.
Prin urmare, Organizatorii Ședințelor de Terapie de Vindecare nu sunt responsabili și nu este atrasă răspunderea de nici o natură a acestora pentru:
-problemele întâmpinate de dumneavoastră în relația cu operatorul care asigură efectuarea plății electronice a Ședințelor de Terapie de Vindecare;
-problemele de logare și participare, întreruperi etc. la Ședințele de Terapie de Vindecare pe care le puteți întâmpina.
*Daca întâmpinați genul de probleme mai sus identificate, vă rugăm să vă adresați direct companiilor specializate, care asigura serviciile pe care le-ați utilizat.

AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD