Spiritualitate

7 Locuri Minunate din Grecia ce Trebuie Vizitate

 

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

13 Comments

 1. Grecia, un loc greu de uitat, unde de cele mai multe ori muntele se revarsa in mare, unde marea pare fara de sfarsit, un limpede turcoaz, care te inspira si-ti inspira cu o intensitate nemaintalnita o traire neegalata. Atunci cand o contemplii, insusi Poseidon pare a te privii. Nu este de mirare ca in acest loc au trait si si-au desavarsit lucrarea multi dintre Sfinti Parinti

 2. …aceste locuri minunate sunt…oaze de lumina, te incarca spiritual! este imposibil sa uiti experienta traita in aceste locuri de…poveste!

 3. Da, este adevarat , ce simti in aceste locuri este de nedescris, te simti mai aproape de Divinitate, de Creator. Iti doesc sa te ajute Domnul sa mai ajungi in aceste locuri.

 4. Ai dreptate Razvan, se spune ca din orice punct de pe pamantul Greciei pana in 100 de km dai de mare, o tara minunata bogata din punct de vedere al reliefului, dar si al climei si nu in ultimul rand o tara bogat dezvoltata spiritual.

 5. Intradevar sunt locuri deosebite, unde amprenta unor spirite superioare se simte si astazi cu intensitate. O data ajuns acolo cu iubire si daruire in suflet, simti ca orice gand poate deveni realitate…doar sa prindem mana ce ne-a fost intinsa de catre Divinitate, si sa nu ii mai dam drumul niciodata. Asa sa ne ajute Domnul Dumnezeu…

 6. incredibil.oricine si-ar dori sa mearga odata in acele locuri.

 7. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si calauziti de dumneavoastra, Doamna Maria, am avut sansa sa pasim pe aceste locuri sfinte. Asa cum spuneti in articol, aceste locuri sunt izvoare nesecate de liniste, pace, bucurie si energie pozitiva.

 8. Ar fi foarte util sa aflam si care sunt posibilitatile de-a face o excursie in care putem vizita toate aceste minuni intr-o saptamana. Care ar fi in acest caz traseul?
  Cu multumiri pentru aceste informatii interesante si anticipat pentru un eventual sfat care raspunde dorintei mele.
  Ion

 9. Se fac excursii de o saptămână sau chiar 6 zile pe traseul București- Pitești- Kalambaka(Meteora)- Patras – Corinth(sau Insula Evia- Sf. Ioan Rusu)- Athena- Nea Makri- Insula Eghina Sf. Nectarie – Salonic Sf. Dumitru- Valea Tembi Sf.Paraskevi- Pitesti- București.
  De regulă aceste excursii le facem în luna octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button