Bioenergie

Ce este bioenergia?

terapie bioenergie

Bioenergia este definita ca fiind o calitate a tuturor fiintelor vii si se manifesta prin emisii de fluide energetice care sunt receptate de oameni, animale si plante. Bioenergia poate influenta si corpurile inerte, dar nu poate fi receptata de catre acestea. Directia de orientarea a aceste forme de energie este omnidirectiva si este emanata in mod firesc in toate directiile, dar nu poate fi perceputa constient decat de cei avizati. In cazul vindecarilor prin bioenergoterapie, ea este constientizata de catre terapeut si indreptata catre un anumit loc si cu un anumit scop. Insa de foarte multe ori orice persoana normala poate juca rolul de bioenergoterapeut fara ca macar sa isi dea seama, de exemplu atunci cand un parinte mangaie locul in care propriul copil s-a lovit si acesta se linisteste si inceteaza sa mai planga.

Inca de la inceputurile istoriei cunoscute de oameni se fac referiri la tratamentele prin bioenergoterapie. In toate religiile aceasta forma de energie apare si este mentionata, toate cartile sfinte fiind pline de personaje care folosesc bioenergia ca si forma de vindecare: la persani – Zarathustra, la iudei – Moise, la crestini – insusi Christos etc. Vracii, samanii sau vrajitorii se foloseau de aceasta tehnica pe care o combinau cu efectele anumitor plante pentru a realiza efectele pe care si le doreau.

Fiecare om are o anumita cantitate de bioenergie, unii mai multa altii mai putina. Cei care poseda o cantitate mai mare si se dedica unui anumit stil de viata pot devenii terapeuti. Este o forma de har divin care nu este accesibila oricarui om.

Bioenergia circula prin anumite cai denumite meridiane si este receptionata prin centrii energetici ( care sunt in numar 7 – principali si care se afla la intersectia meridianelor). Acesti centri energetici mai sunt cunoscuti sub denumirea de chackre, nume preluat din limba sanscrita

Cum se realizeaza vindecarile cu ajutorul bioenergiei?

Bioenergoterapeutii, datorita darului pe care il au, sunt capabili prin anumite metode sa puna diagnostice observand aura fiecarui om. Odata pus diagnosticul fiecare foloseste unul sau mai multe procedee de vindecare ( pase bioenergetice, acupunctura, reflexoterapie, presopunctura si exemplele pot continua ). Toate aceste procedee se adreseaza corpurilor subtile pe care le are omul si care nu sunt vizibile decat pentru cei initiati in acest domeniu. Aceste corpuri subtile sunt formate din energie care vibreaza la anumita frecventa si asigura bunul mers al lucrurilor in organism. In momentul in care energia este blocata sau dezechilibrata apare boala, iar datoria terapeutului este sa echilibreze fluxul energetic sau sa il deblocheze. De fapt bioenergoterapeutul nu se ocupa de vindecarea pacientului, el ajuta organismul uman, prin capacitatile pe care le are, sa se vindece singure.

Cu ajutorul acestor metode se pot descoperi afectiuni ale organismului la faze incipiente care nu pot fi descoperite in alte moduri. Deasemenea au fost foarte multe cazuri in care medicina moderna nu a mai avut ce face, dar bioenergoterapia a rezolvat problema. Toate aceste “minuni” se produc deoarece tratamentele cu bioenergie se adreseaza corpurilor subtile si nu celui fizic la care de multe ori se intampla sa nu mai ai ce sa ii faci. Din aceasta cauza medicina moderna da gres in anumite situatii deoarece ea face abstractie de celelalte corpuri subtile ale omului si se adreseaza doar celui material.

.

Chestionar Fericire

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Close