Bioenergie

Boala din punct de vedere metafizic

corp metafizic

Cu toate ca in general oamenii percep doar corpul fizic, ei sunt fiinte multidimensionale care actioneaza in mai multe planuri: fizic, mental, spiritual si emotional. Pentru pastrarea unui organism sanatos trebuie ca omul sa inteleaga cum toate aceste dimensiuni interactioneaza intre ele si cum influenteaza starea de sanatate.

Din cauza perceptiei omului doar asupra corpului fizic, perspectiva este limitata doar la planul material, dar asta nu inseamna ca celelalte nu exista. Faptul ca putem avea emotii si sentimente care nu au de a face cu corpul fizic, demonstreaza existenta celorlalte planuri de existenta ale omului, adica existenta lui in planurile metafizice. Metafizic inseamna “ dincolo de realitatea si perceptia fizica “ si implica o perspectiva dincolo de lumea materiala perceputa cu cele 5 simturi cu care este inzestrat omul in mod obisnuit. Gandurile, emotiile si sentimentele sunt simturile care nu fac parte din lumea fizica si ele influenteaza intr-o foarte mare masura starea de sanatate fizica, mentala si spirituala a omului.

Marea majoritate a bolilor de care sufera organismul uman isi au originea in palnurile metafizice si nu in disfunctii ale corpului fizic sau a influentei bacteriilor, virusurilor etc. Problema apare atunci cand corpurile subtile din planul metafizic nu mai functioneaza cum trebuie si imunitatea organismului fizic scade, facand posibila instalarea diferitelor afectiuni. Bioenergoterapia actioneaza la nivelul planului metafizic si din aceasta cauza poate avea rezultate mult mai bune decat medicina clasica.

Sanatatea unui individ este de fapt proiectia gandurilor, emotiilor si sentimentelor acelui individ, asupra corpului lui fizic. Daca acea persoana crede si gandeste ca va veni iarna si se va imoblonavi, acest lucru se va petrece deoarece actioneaza negativ asupra planului metafizic si aceasta actiune se rasfrange in planul fizic asupra corpului sau material.

In momentul in care omul isi da seama si constientizeaza adevarata natura a organismului si a legaturii dintre toate corpurile pe care le detine, multe dintre probleme se vor rezolva de la sine. In cazurile in care sunt dezechilibre majore, persoana in cauza trebuie sa apeleze la serviciile unui bioenergoterapeut care este in stare sa readuca echilibrul energiilor subtile si astfel se refaca starea de sanatate. Tratamentele bioenergetice se fac asupra corpurilor subtile, centrilor energetici si a fluxului de energie care curge prin organismul omului si au ca efect restabilirea echilibrelor intre planul metafizic si cel fizic al organismului uman. In momentul in care toate sunt echilibrate perfect ( sau acordate vibrational ), starea de sanatate si vitalitate este perfecta si persoana se simte fericita si implinita. Pentru a mentine o sanatate durabila in organismul uman trebuie constientizata interconectarea intre planurile fizic si metafizic. O gandire pozitiva si sentimente pozitive vor aduce intotdeauna un raspuns benefic la nivelul corpului fizic, pe cand gandurile si sentimentele negative aduc boli atat fizice cat si psihice.

 

Chestionar Fericire

Bioenergoterapeut

In urma experiențelor paranormale trăite de-a lungul vieții am scris șase cărti: Mesagerii Luminii, Alternanța , Dimensiunea IV, Bioenergia-Terapie blândă, Miriam și Chipul Fericirii. Abonează-te

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close