Aboneaza-te

Există două moduri principale de afla mereu de noutățile de aici. Te invit să alegi unul (sau ambele) dintre ele.

Poți primi pe email toate materialele scrise aici. E gratuit. Trimit 1-2 emailuri săptămânal care includ tot ce a fost publicat. Poți să te dezabonezi oricând de la acest serviciu. Este furnizat extern (de către Getresponse) și te poți abona lăsând mai jos numele și adresa ta de email și urmărești instrucțiunile. Este modalitatea pe care eu o recomand.

  •  

  •  

  •  

Dacă ești familiarizat cu tehnologia feedurilor RSS, poți urmări feedul nostru de RSS. E furnizat de un serviciu extern (Feedburner) și e nevoie doar să adaugi feedul la agregatorul tău de  feeduri, urmând să fii anunțat de fiecare dată când publicăm ceva. Învață mai multe despre feedurile RSS și cum să le folosești.

Chestionar Fericire

One Comment

  1. Este o binecuvantare sa fie si asemenea posibilitati pentru oameni care isi gasesc putinul timp care a mai ramas pentru suflet, apreciez si ma bucur ca existati,ma alatur si eu cu ,,micul,, dar pe care l-am primit de la Bunul Dumnezeu, de a transmite Mareata Lui Iubire pentru tot ce este suflet, si m-as bucura sa colaboram si sa va fiu de folos cu tot ce este posibil, toata dragostea, lumina si puterea peste dv si toti ceilalti, cu respect si dragoste, Flavia B.L.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close