Nativii Taur fac parte din prima zodie fixă care este prima dintre semnele de Pământ caracterizată prin muncă, răbdare, simț practic.

Deși sunteţi orientat către materialitate și veţi căuta întotdeuna un fond de rezistență, chiar bogăția, cu o persevernță care vă poate compromite sănătatea, în clipele dificile ale vieții veți căuta să vă faceți alți prieteni.

Dacă anul 2015 a fost un an al schimbărilor, provocărilor și sfârșitului de blocaje, anul 2016 va fi pentru nativii Taur un an al idilelor, distracțiilor și acțiunilor juvenile.

[box type=”info” align=”aligncenter” class=”” width=”200″]Găsești aici principalele calități, metoda pentru a cuceri și a păstra un Taur, află ce partener îți trebuie dacă ai ascendentul în Taur.[/box]

Prezența Marelui Benefic în casa a V-a a Taurului timp de 8 luni, mai precis până în data de 8 septembrie 2016, vă va aduce numai bucurii, dar și reeditarea unor trăiri asemeni celor din copilărie.

2016- Un An al Idilelor, Distracțiilor și Bucuriilor pentru Nativii Taur

Pentru nativii Taur singuri, anul acesta cu siguranță vă va aduce un tovarăș de viață, dar bine ar fi să fiți cu băgare de seamă și să nu vă lăsați fascinați doar de ceea ce cuprinde vederea, pentru că de multe ori un aspect plăcut care vă fascinează poate ascunde un comportament ce lasă de dorit.

Dar dincolo de aspectul afectiv casa a V-a mai este responsabilă și cu creativitatea, copiii, speculațiile și emoțiile plăcute în general. De aceea este bine ca acești nativi, mai ales cei cu aptitudini deosebite, să pună bazele unei afaceri generată de propriul talent.

De asemenea toți aceia ce ați făcut încercări disperate pentru a avea un copil, veți avea posibilitatea anul acesta de a vă vedea visul împlinit, datorită eclipsei solare din septembrie.

shutterstock_46890886

Și segmentul călătoriilor în străinătate din punct de vedere al horoscopului este favorizat de generosul Jupiter, mai puțin în perioadele de retrogradare ale planetei Mercur, respectiv 5 – 25 ianuarie, 28 aprilie – 22 mai și 30 august – 22 septembrie.

Tot Jupiter va reaprinde focul dragostei în cuplurile deja cu state vechi de plată, cu copii mari, care pot întări legătura prin realizările proprii și la scară ridicată.

Și planeta Marte va avea un cuvânt greu de spus prin retrogradarea în Scorpion în casa a VII-a a parteneriatelor. Nu este exclus, ca în cazul unor nativi, surprizele să se producă datorită apariției foștilor iubiți sau fostelor iubite în viețile lor, dornici să își încerce norocul pentru a doua oară.

Bine ar fi ca voi, nativii Taur în cauză să vă gândiți de două ori înainte de a lua o hotărâre, chiar dacă atracția fizică există, fiindcă problemele care au dus la despărțire dacă nu vor avea soluții sincere și sigure de rezolvare vor duce spre un alt eșec.

Chiar dacă aspectul romantic va deschide lista de prioritate a anului ce urmează, și cel al profesiei și carierei se vor afla la cote înalte și foarte norocoase în 2016.

Eclipsa de lună din 23 martie va lumina suficient de mult casa muncii patronată de semnul Balanței, încât să vă facă să vă gândiți la o schimbare profesională sau la o continuare a actualei activități alături de partenerul sau partenerii actuali, în condiții favorabile nativului Taur.

Prezența planetei Saturn în zodia Săgetătorului poate potența partea de cinism și de sarcasm pentru nativii Taur, fapt ce va duce la o deteriorare a relațiilor intime, chiar dacă nu veți realiza că o vorbă aruncată aiurea sau un gest, pot produce suferință sau mâhnire în sufletul partenerului de viață sau de cuplu.

Însă dincolo de acest aspect, Saturn aflat în cea de-a VIII-a casă a resurselor conjugale, dar și a tot ce înseamnă succesiuni, îi poate obliga să-și pună ordine în sectorul financiar, făcând un plan de investiții pe termen lung sau mediu precum și încheierea unei asigurări de viață și de bunuri sau accesarea unui fond de pensii.

Și partea subtilă a nativilor Taur va deveni din ce în ce mai puternică forțându-vă să țineți cont de mesajele primite pe această cale și transformarea lor în viața de zi cu zi.

Dacă nu ați ținut cont de intuiție până în acest moment, a venit timpul să vă ascultați vocea interioară și să încercați să vă dezvoltați această latură a personalității, căreia până acum nu i-ați dat nici un fel de importanță.

 

Planeta Uranus aflata în casa a XII-a din anul 2011, vă va da posibiliatea ca o serie de amintiri din trecut să revină pe tapet, pentru a atenua o durere (cu ajutorul unui terapeut) sau pentru a vă dezvălui niște secrete ce au fost bine învăluite în obscuritate.

Bine ar fi ca acestea să nu fie lăsate să vă întunece judecata, punând sub semnul întrebării comportamentele tuturor prietenilor sau cunoștințelor din momentul actual, deoarece așa se pot naște dușmănii ascunse, concepții depășite, convingeri fanatice, etc.

Planeta Neptun în casa a IX-a va crea o stare de abundență vizavi de persoana iubită pentru cei născuți în primul decan, deși energia este una romantică specifică receptivității feminine neptuniene. Când vă veți convinge că a fost o problemă iluzorie atunci legătura se va sedimenta până la a deveni inseparabili. Kiron va veni cu o lecție de viață.

Horoscop Bani

Venus alături de Saturn în Săgetător va rezolva problemele bănești din moșteniri sau eventuale împrumuturi în jurul datei de 17 ianuarie.

O mărire de salariu, o primă, un premiu în bani, pot veni după 15 aprilie și de ce nu în urma unei promovări.

O lună foarte prosperă este august, dar și Luna Plină din 20 iulie vă poate fi de mare folos în plan financiar.

zodiac-sign-1015398_1920

Intrarea planetei Jupiter în casa a VI-a din 9 septembrie vă va aduce parteneri noi de afaceri, posibilitatea unui loc de muncă bine plătit, dezvoltarea propriei activități.

Sextilul Mercur-Saturn din 14 octombrie poate aduce vestea unei moșteniri sau un împrumut în condiții avantajoase.

Războinicul Marte va intra intempestiv în 9 noiembrie în casa a X-a, aducând cu el aerul schimbării la locul de muncă într-un mod favorabil, dar care obligă și la cheltuieli neașteptate în luna decembrie.

Horoscop Dragoste

        Așa cum am spus, influența lui Jupiter este foarte consistentă în acest an. Pe de o parte vă puteți îndrăgosti sau chiar căsători, puteți lega relații pe termen scurt sau mediu, puteți fi romantici și sensibili și puteți face schimbări după bunul plac în plan sentimental.

Există însă și riscul unor despărțiri furtunoase care pot lăsa și sechele sufletești, în jurul datei de 6 august, chiar dacă momentele de ezitare vor fi și ele prezente.

Să nu disperați! În 23 septembrie Venus va intra în Scorpion, iar odată cu acest aspect și posibiliatea găsirii unui alt partener se va crea, aducând fericire până la sfârșitul anului.

Horoscop Sănătate

Anul 2016 nu vă va crea foarte mari probleme în planul sănătății. Sistemul muscular, vezica urinară, rinichii, organele sexuale, vor fi cele mai afectate de către tranzitele astrale.

Alimentele de bază din hrana Taurilor vor fi cele cu conținut ridicat de sulfat de sodiu: sfeclă, ridichii, conopidă, ciuperci, ceapă, spanac, napi, dovlecei, castraveți.

Ouă și lactate sărace în grăsimi, carne de 3 ori pe săptămână, fructe românești, legume românești.

Ceai de coada calului și alte plante medicinale crescute în zone deluroase.

Fără excese.

Rugăciunea se spune până în ora 10.00.

Milostenii – vinerea.

Busuioc, smirnă, cristal energizat, un bob de tămâie.

Culorile anului pentru Tauri – albastru, turcoaz, violet.

 [divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

bull-46369_640

Horoscop Taur

Tu esti prima zodie fixa si primul semn de Pamant

Inzestrat cu simtul practic si rabdare, dar muncind.

Cauti poate bogatia, ca un fond de rezistenta

Orientat spre materialitate, cu o grava pereseverenta,

Ce-ti poate periclita sanatatea, ti-o ataci…

Dar in clipe dificile, alti prieteni vrei sa-ti faci.

 

Anul cel trecut a fost un an al schimbarilor

Sfarsitului de blocaje, anul provocarilor

Iar cel nou e cu distractii, un an al ideilor

Cu actiuni juvenile, toate bune, fratilor!

Cu Marele Benefic, in casa cinci, vreo opt luni

Veti avea doar bucurii, deci e timpul sa te-aduni

Si trairi asemeni celor din a ta copilarie

Taurasi si taurase, anul vostru-e-nplinire !

 

Ce-i ce-s singuri pot gasi o pereche-n acest an

Dar cu bagare de seama, ca se duce totu-n van…

Fascinatia vederii uneori ne amageste

Si ascunde sub ’’frumos’’ pe cel care nu iubeste…

 

Este bine, mai ales cei ce sunteti inzestrati

Sa deschideti o afacere din tot ce stiti sa creati

Iar de un copil doriti, dupa multe incercari

Anul asta poate-aduce visul – din albastre zari !

 

Si segmentul calatoriilor este bine aspectat

Generosul Jupiter, pe toate le-a aranjat !

Mai putin in retrogradare, deci bine de retinut :

Si aseaza-ti planurile, sa nu zici ca n-ai stiut!

Tot el Jupiter, dragutul, poate sa favorizeze

Reaprinderi de iubire,  in cupluri sa-armonizeze..

 

La cei ce-au copii mai mari, legatura s-o-ntareasca

Prin proprii realizari si totul sa se uneasca.

 

Marte, nici ea nu se lasa, cuvant greu are de spus

Cand in Scorpion retrogradeaza, surprize-are de-adus

Si nu e exclus s-apara, in cazul unor nativi

Fosti iubiti sau foste-iubite, sa-ncerce din nou sa ’’fiti’’

Bine-ar fi sa judecati, ca si-esecul va pandeste

Chiar de-atractia exista, solutii sincere gaseste!

Prezenta in Sagetator a  planetei Saturn

Va potenta cinism, sarcasm, si va iesi un pic de fum!

Mai ales in relatii intime, pentru ca voi nu realizati

O vorba aruncata-aiurea, sau poate-un gest si iritati!

Dar dincolo de acest lucru, Saturn va poate obliga

La ordine-n sectorul bani, cu plan se poate aranja.

 

Partea subtila devine-acum din ce in ce mai rezistenta

Fortandu-va sa tineti cont de mesaje pure, elocvente

De pana-acum nu vati bazat pe intuitie, deloc

A venit clipa s-asculti vocea din pieptul tau, din acel loc

 

Uranus poate sa soseasca cu amintiri din al tau trecut

Pentru a vindeca durerea  – o poti  si cu-n terapeut

Sau pentru-a dezvalui secrete ce au fost bine-nvaluite

Pastreaza-ti dreapta judecata si nu fa actiuni pripite

Caci pot s-aduca dusmanii, conceptii ce sunt depasite

Si totu-i umbra de orgoliu, iluzii scurte si gresite.

Pentru cei nascuti acum, in primul decan, e-o stare

De-abundenta pentru iubiti, Neptun o va crea, se pare

Dar cand voi va veti convinge, ca-i iluzie problema

Legatura se va coase, si se va sfarsi dilema.

Si sa nu zici ca n-ai stiut, fi pregatit sa ii faci fata:

Kiron, ti-aduce-n acest an, o lectie din a ta viata.!!!

 

La-nceput de an stai bine cu problemele banesti

Eventuale imprumuturi sau mosteniri sa reusesti

Apoi, dupa cinspe-aprilie poti o prima sa primesti

Sau marire de salariu, promovare, reusesti!

Luna august de asemeni, poate fi foarte prospera

Dar si-n iulie se pare Luna Plina, te prefera

Din noua septembrie, poti sa ai noi parteneri

Posibil un nou loc de munca, platit bine, deci prosperi

Sextilul din paispe-octombrie poate aduce-o veste tare

Mosteniri sau imprumut, avantaje – confimare

Va intra intenpensiv, Marte, din noiembrie, noua

Aducand cu el schimbari, la servici, placute voua

Dar obliga-n cheltuieli, la care nu te astepti

In decembrie, sa stii la ce poti  sa te-astepti!

[divider style=”solid” top=”20″ bottom=”20″]

Resurse